gittigidiyor

Yeni nesil Cep Mobillerde Navigasyon uygulamaları

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Xperia-Z5-Premium-165.jpg


google-maps-turkiye.jpg


4K HD Navigasyon sistemlerinde yeni nesil telefonlarda teknolojiyi yakalamış durumdayız.Aynı zamanda bu teknolojideki uygulamaların hangisi bizde var derseniz muhakkak ki konu açılımını sizlerle paylaşayım.


@mehmetkarahanlı@

Wifi modeller GPS yi destelemiyor ve modellerin alt kategorisindekilerdedir.üst modellerde ise navigasyon proğramlarıyla halledilmektedir.sygic navigasyon harika veriler veriyor.harika bir uygulama ile internet bağlantısınada gerek yok çünkü harita kendi içinde offlinedir.yada navigon.igo gibi seçeneklerde var hepside offline harita olarak geliyor.Kurumla birlikte harita otomatik olarak yükleniyor ve internet bağlantısına ihtiyacınız olmadan kullanabiliyorsunuz.
4G 4.5G internet ile başka bir boyutta ise navigasyonda teknolojik bir veriler vardır.Otomatik güncellemeler anında iletilerle günceldir.
xv1zrM83qGiueQ3FpNVhMImm3hoyq5kSZgxFtlVJI_IJfO7lj2LfW9aCstD8aVUZxF0=h900-rw

internete ihtiyacı olmadan konum belirleyebilir, marketten IGO, SYGIC ve benzeri birçok navigasyon uygulamasını indirerek internete ihtiyaç duymadan navigasyon yapılabilir. sim kartın takılı olmasına gerek yoktur.
sadece wi-fi olan ipad modellerinde GPS çipi olmadığı için konum belirleme işini internet üzerinden yapabilirler ama GPS kadar kesin nokta veremezler dolayısı ile navigasyon programları iş görmez.
IGO, SYGIC gibi programları market üzerinden bir kere indirdikten sonra başka bir ödeme yapmanıza gerek yoktur, navigasyon için kullandıkça bir daha para ödemezsiniz, haritalar güncellendikçe markette güncellemeleri yapılır sizde güzel güzel kullanırsınız.
Türkiye haritalarını barındıran programlar 40-50 TL aralığında, avrupa yada başka ülkelerin haritalarının fiyatları da marketten kolayca öğrenilebilir.
Akıllı telefonlar hayatımıza girdikten sonra artık bir çok aygıta ihtiyaç duymaz olduk. Navigasyon cihazı, fotoğraf makinesi, adım ölçer, el feneri yerine geçen bu güzel aletlerimiz ayrıca şehir içi ve şehirlar arası yollarda bizlere yol gösterici birer navigasyon cihazı haline dönüşebiliyor. GPS özelliği olan tüm android cihazlar için anlatacaklarımız geçerlidir.
Türkiye yollarında başarı sağlayan ve internet erişimine sürekli ihtiyaç duymayan ücretli ücretsiz bir çok seçeneği sizler için inceleyip android akıllı telefonlar için en kaliteli ve güzel navigasyon programı hangisi bunu seçmenize yardımcı olmak istedik. 2015 yılı içinde en çok tercih edilmiş ve faydalı yazılımları inceliyoruz.
Navigasyon programı önerileri :

Programları analiz ederken en çok ihtiyaç duyulacak bilgileri örneğin paralı olup olmadığı, türkiyede başarılı olup olmadığı gibi temel kriterleri baz almaya lüzumsuz bilgiler ile kafa yormamaya çalıştık umarız bu önerilerimizi faydalı bulursunuz.
Tomtom


  • Lisans : Ücretli
  • En kaliteli program
  • İstanbul , Ankara, İzmir gibi büyükşehirlerin yanı sıra tüm Anadoluda başırılı sonuçlar veriyor.
  • Sürekli internet erişimine ihtiyaç duymuyor. Haritaları bir kez indirdikten sonra sadece GPS kullanarak yol tarifi yapabiliyor.
  • Bir çok ses seçeneği mevcut.
  • Grafik ve animasyonlar mükemmel.
  • Türkçe desteği mevcut.

Yandex Navigasyon

yandex-navigasyon-oneri.jpg



  • Lisans : Ücretsiz
  • Harita indirip internet olmaksızın çalışıyor.
  • Yol tarifi 10 üzerinden 8 puan denilebilir.
  • Gidilen yerleri favorilere ekleme imkanı
  • Trafik yoğunluk haritası
  • Gece modu ve 3D görüntüleme mevcut.
  • Otomatik yakınlaştırma
  • Trafik kazası, yol çalışması, hız kamerası, trafiğe kapalı yol, açılır köprü gibi bilgileri internet üzerinden size sunar.
  • Türkçe ses ve yazı desteği mevcut.

İgo Primo


  • Lisans : Ücretsiz
  • iOS ve Android işletim sistemlerinde çalışır.
  • 2015 güncellenmiş sürümü gerçekten güzeldir.
  • Türkçe desteği var.
  • Harita indirip sadece gps ile kullanılabilir. Ancak 3g internet bağlantınız aktif olursa hedefi çok daha hızlı bulur.
  • İstanbul ve Ankara için trafik yoğunluğu haritası

Here+


  • Lisans : Ücretsiz
  • 100+ dünya ülkesi desteği ( Abd, Tüm Avrupa, Türkiye vb. )
  • Nokia tarafından üretilmiştir.
  • Türkçe dil desteği
  • Hızlı konum bulma
  • Alternatif yol üretmede biraz sorunlu
  • Türkiye haritasında bazen güncelleme sorunu
  • Büyükşehirler hariç haritaların eski olması

İndirme adresi : https://play.google.com/store/apps/d...app.maps&hl=tr
GPS Navigasyon ve Harita Sygic

Sygic-Gps-Navigasyon.jpg



  • Lisans : Ücretsiz
  • Tomtom haritalarını kullanır
  • Çalışması için internet gerekli değildir.
  • Ücretsiz 1.000.000+ Poi desteği
  • Konsantre bozmayan ergonomik kullanım
  • Hız sınırı, kamera, radar ve polis uyarısı
  • Hız sınırı ve güvenlik ihlali uyarıları
  • Dahili ses sistemine entegre olabilme
  • Desteklediği ülkeler ( Andorra, Angola, Arjantin, Avustralya, Avusturya, Azerbaycan, Bahreyn, Belçika, Benin, Botsvana, Brezilya, Brunei, Bulgaristan, Burkina Faso, Kamerun, Kanada, Kanarya Adaları, Kolombiya, Hırvatistan, Çek Cumhuriyeti, Kıbrıs, Demokratik Kongo Cumhuriyeti, Danimarka, Mısır, Estonya, Finlandiya, Fransa, Gabon, Almanya, Gana, Cebelitarık, Yunanistan, Hong Kong, Macaristan, Şili, Endonezya, İran, Irak, İrlanda, İtalya, Kenya, Kuveyt, Letonya, Lesotho, Liechtenstein, Litvanya, Lüksemburg, Makau, Malavi, Malezya, Mali, Malta, Moritanya, Mauritus, Mayotte, Meksika, Monako, Fas, Mozambik, Namibya, Hollanda, Yeni Zelanda, Nijer, Nijerya, Norveç, Umman, Pakistan, Filipinler, Polonya, Portekiz, Katar, Kongo Cumhuriyeti, Reunion, Romanya, Rusya, San Marino, Suudi Arabistan, Senegal, Sırbistan, Singapur, Slovakya, Slovenya, Güney Afrika, İspanya, Svaziland, İsveç, İsviçre, Tayvan, Tanzanya, Tayland, Togo, Tunus, Türkiye, Uganda, Ukrayna, Birleşik Arap Emirlikleri, Birleşik Krallık, Uruguay, ABD, Vatikan, Zambiya, Zimbabve, Venezuela, İsrail, Hindistan, Cezayir)

İndirme adresi : https://play.google.com/store/apps/d...gic.aura&hl=tr
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
OS 6 ile birlikte Google Maps’in yerini Apple Haritaların devreye alınmasıyla iOS 5’de kalmayı düşünen bir çok kişi oldu.
Uzun bir süre ardından Google Maps Türkiye dışında Amerika ve İngiltere hesaplarından indirilmeye başlanmasıyla biraz daha rahatlama oldu ancak Türkiye kullanıcıları için sıkıntı halen devam ediyordu.
Ayrıca Apple haritaların iOS 6’da Navigasyon fonksiyonu dahil etmesi güzel bir özellik olmasına rağmen Apple haritaların Türkiye için trafik durumunu tam görüntüleyememesi ve aynı zamanda iPhone 4’lerde sesli navigasyonun kullanılamaması da can sıkıcı gelişmelerdendi.
İşte burada Türk kullanıcılarına sürekli yeni ürünler geliştiren ve trafik konusunda en doğru bilgileri aktaran Yandex Haritalardan sonra, bu bilgilerin dahil edilmiş ve Türkçe arayüzü ile geçtiğimiz hafta çıkan Yandex Navigasyon oldukça hoşunuza gideceğine şüpheniz olmasın. Üstelik tamamen ücretsiz.


Aynı zamanda normal trafik kontrollü bir navigasyon olmasının yanı sıra, sesle aramak istediğiniz yeri söyleyerek gitmek istediğiniz yere hiç bir yazı yazmadan ulaşabilmek gerçekten araba kullanırken oldukça pratik özelliklerden biri. Örneğin bir yer adı sesle ‘Profilo Alışveriş merkezi’ dediğiniz de size onu çıkartıp tek bir dokunuşla oraya gidiyor olması ve sesle navigasyonu gerçekleştirmesi gerçekten biz Türk kullanıcılar için paha biçilemez özelliklerden biri.

Yandex’in Google ürünlerinin bir nevi benzerlerini yapmasıyla meşhur Rus firması olmasına rağmen ürünlerine ekstra katma değerler katmaları ise fark yaratmalarını sağlıyor.

Navigasyonun internet bağımlı olduğunu belirtmemiz de fayda var, cache özelliği de bulunan Yandex Navigasyon yeni bir yer aradığınızda ve trafik bilgileri için Internet’ten yardım alıyor.
Navigasyon kullanıcılarının veya kullanmak isteyenlerin mutlaka indirmesi gereken bir yazılım olduğunu belirtmemiz gerek.
Yandex Navigasyon’u Ücretsiz İndir
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa

Sygic Full Gps Navigasyon 15.6.6 Türkçe Android Apk indir
Sygic Gps Navigasyon v15.6.6 Türkçe 2015 Full Apk indirSygic Gps Navigasyon v15.6.6, en iyi android yol bulma programıdır yeni çıkan son sürüm
test edilmiş tüm haritaları içermekte tavsiyemdir test edilmiştir üstelik sesli yönlendirme paketide eklidir detaylı kurulumda rarda ekli.
unnamed5.png
Not: denenmiştir sorunsuz son sürümdür dileyene alta bulunan haritalardan
isterse yorum altından bildirsin rarda sadece türkçe ekledim
Boyut:360-mb
Sıkıştırma: Rar / Şifresiz
Tarama: ESET Nod32 Av. / Durum Temiz
Platform: Android v2.2 ve üzeri

Sygic Full Gps NavigasyonTürkçe(((Alternatif)))Sygic Full Gps Navigasyon Türkçe (((Alternatif)))Sygic Full Gps Navigasyon TürkçeYeni arayüz ve yol gözargahı,blackbox desteği ile
karakutu özelliği trafikte video çekme özelliğide bulunuyor..
sinyal hatasıda düzeltildi
yeni görünüm
NOT: değişiklik için resme bakınız 5snde bir değişmektedir



Sygic Full Gps Navigasyon 15.6.6 Türkçe Android Apk indir
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst