gittigidiyor

Yeni nesil iPhone modelinde ekran OLED olmayabilir!

KNIGHT RIDER

Aktif Üye
Katılım
26 Ağu 2011
Mesajlar
1,961
Tepkime puanı
13
Puanları
38
Yaş
40
Konum
KİLİS
[h=1]Yeni nesil iPhone modelinde ekran OLED olmayabilir![/h]Apple'ın bir sonraki amiral gemisi modelinde büyük değişiklikler hepimizin beklentisi. Peki yeni nesil iPhone ekranı nasıl olacak?
21 Nisan 2017 21:50 Mobil
22118-650x315.jpg

Bugün ortaya atılan iddiaya göre Apple, OLED konusunda ters köşe yapacak. Bununla birlikte OLED ile çıkması beklenen telefonları daha farklı görmemiz muhtemel. Apple'ın bu sene Eylül ayında tanıtacağı ilk OLED ekranlı iPhone'u piyasaya sürmesini hepimiz bekliyoruz. Ancak bugün Kore'de yayınlanan yeni rapora göre Apple yeni bir ekran teknolojisiyle gelecek. Söz konusu bu teknoloji de OLED ekrana göre daha verimli.
Apple, Apple Watch Series 3 cihazında OLED'den farklı daha kaliteli bir ekranla gelecek. Söz konusu iddiaya göre OLED ekran yerine mikro-LED kullanılacak. Ayrıca daha önce bir çok raporda Apple ekibinin Tayvan'da yer alan labaratuvarda bu özel teknoloji üzerine çalıştığı iddia edilmişti.
OLED yerine kullanılacağı söylenen Mikro-LED ekranlar OLED'e göre daha verimli bir hizmet sunuyor. Ayrıca daha ince ve daha hafif bir yapıya sahip olacağı da söz konusu. Raporda yer verilen bilgiye göre Apple'ın bu yıl sonunda Apple Watch ile birlikte mikro-LED seri üretime başlayacağı belirtilmiş.
Yeni nesil iPhone modellerinde bu teknolojinin kullanılması demek Güney Koreli tedarikçiler ile Apple arasındaki ortaklığın bitmesini işaret ediyor. Bu yıl olmasa bile 2018 yılında iPhone modellerinde OLED değil mikro-LED göreceğimize raporda yer verilmiş.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst