gittigidiyor

Yeni Nexus 10 yolda!

aferin

Aktif Üye
Katılım
5 Nis 2012
Mesajlar
2,068
Tepkime puanı
3
Puanları
0
Konum
ist
20130725160941872.jpg


Yeni Nexus 7'den sonra yeni bir iddiaya göre bu Nexus cihazı da tanıtılmak üzere olabilir!

Nexus 7'yi henüz tanıtan Google'ın 10 inç'lik yeni bir Nexus 10 üzerinde çalıştığı iddia edildi.

Wall Street Journal muhabiri Amir Efrati'nin Twitter'da paylaştığı alıntı, yeni Nexus 10 ile ilgili ilk ipucunu veriyor: "10 inç'lik yeni bir Nexus 10 tabletini yakın gelecekte bekleyebilirsiniz, bunu Google'dan Sundar Pichai bana söyledi." Efrati, bilgileri Google'ın Android ve Chrome bölümünün başındaki Sundar Pichai'den aldığını söylüyor. İddiaya göre yeni Nexus 10, tıpkı "eskisi" gibi Samsung tarafından üretilecek.

Şu anki Nexus 10, 2.560x1.600 ekrana, 2GB RAM'e çift çekirdekli Samsung Exynos 5 yonga setine sahip. Nexus 10, geçen sene Nexus 7'den kısa bir süre sonra tanıtılmıştı.

Kaynak: CHIPonline

 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst