gittigidiyor

Yeni oyun Konsolu geliştiriliyor...

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
Bulut üzerinden oyun oynama geleceğin en önemli trendleri arasında yer alacak diyebiliriz. Nitekim şimdiden bu konuda atılan önemli adımları görüyoruz. İşte yaptığı satın alımlar ile en büyük yayıncılardan biri haline gelen Tencent ve oyun aksesuarları denince akla gelen ilk firmalardan biri olan Logitech, bulut üzerinden oyun oynamaya odaklanan yeni bir el konsolu üzerinde çalıştıklarını duyurdu.
Tencent ve Logitech bulut tabanlı yeni bir el konsolu geliştiriyor

Logitech tarafından sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamaya göre iki büyük firma işbirliği ile bulut tabanlı bir el konsolu geliştiriliyor. Bu konsolda Xbox Cloud Gaming ve NVIDIA'nın GeForce Now gibi bulut tabanlı sistemlerinin olacağı da açıklandı. Henüz resmi adı belli olmasa da Logitech G Gaming Handheld olarak belirtilen konsolun bu yıl piyasaya sürülmesi bekleniyor. Şu ana kadar konsolla ilgili herhangi bir görüntü ise yayınlanmadı.




Yapılan açıklamada "Bu yılın ilerleyen zamanlarında birden fazla bulut oyun hizmetini destekleyecek, bulut tabanlı bir el konsolunu piyasaya sürmek için Tencent Games ile resmi bir ortaklık duyurmaktan heyecan duyuyoruz" ifadelerine yer verilmiş.

Tencent Games Akıllı Çözüm İnovasyon Laboratuvarı genel müdürü Daniel Wu, "Logitech G'nin PC ve konsol oyun ekipmanlarındaki liderliği, onları dünya çapındaki oyunculara daha iyi bir oyun deneyimi getirme vizyonunu gerçekleştirmemize yardımcı olmak için ideal bir ortaklığa imza atmamızı sağlıyor. Bugün, şirketlerimizin oyun cihazlarının sınırlarını daha da zorlaması için yeni bir fırsatın başlangıcını işaret ediyor." ifadelerinde bulunmuş.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst