gittigidiyor

Yeni tip PS 5 Karşınızda....

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
Sony’nin bir süredir yeni sürüm PlayStation 5 üzerinde çalıştığı söyleniyordu. Bugün bu söylentiler doğru çıktı ve yeni PS5 kanlı canlı görüntülendi. Sızıntıyı ortaya çıkaran Press Start’a göre, yeni nesil PlayStation 5 konsolunun yeni bir versiyonu şimdiden Avustralya mağazalarında göründü. Satışa sunulan tüm yeni konsollar CFI-1102A model numarasına sahip.


Yeni sürüm PlayStation 5 ile neler değişiyor?​


Daha önce, PlayStation 5 Digital Edition’ın optik sürücü içermeyen yeni hafif sürümünün yakında piyasaya sürüleceğine dair bir söylenti vardı. Ancak kaynak, bu sürümden önce diskli sürüm için bir aksiyon alındığını ortaya çıkarıyor.


Şu anda, yeni PlayStation 5 modelinin standa dikey konumda takmak için geliştirilmiş bir vida ile geleceği kesin olarak biliniyor. Yeni konsol modeli ile artık vidanın tornavida ile sıkılmasına gerek kalmıyor. Vida elle vidalanıp sabitlenebiliyor. Ayrıca yeni modelin orijinal PlayStation 5’ten biraz daha hafif olduğu bildiriliyor.
Şu ana kadar Sony, yeni PlayStation 5’in Avustralya mağazalarına gelmesi hakkında yorum yapmadı. Bu nedenle tam olarak hangi dahili değişikliklerin yapıldığı belli değil. Bu yeni modellerin ise ülkemizde ne zaman satışa çıkacağı da henüz bilinmiyor.


İşlemci tarafında da Sony’nin daha az ısınan bir mimari kullanacağı söyleniyordu. Ancak ana sürümler ile performans farkı olmaması için bu olaya pek sıcak bakılmıyordu. Muhtemelen 2 yıl sonra PlayStation 5’in formu değişecek ve Slim sürümü ile daha hafif ve küçük bir konsol üretilecek

teknoburada
 

Sami Ertaga

Aktif Üye
Katılım
29 Ara 2017
Mesajlar
3,167
Tepkime puanı
491
Puanları
83
Konum
GAZİANTEP
Görseli var mı? İnşallah düzgün bir kasa ile çıkar. Şu an piyasada olan çok saçma bir cihaz olmuş estetik olarak.
 
Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
vpavic_4278_20201030_0292.0.jpg



Tornavida gerektirmeyecekmiş...
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst