gittigidiyor

Yönetimin teklifi Semih'i memnun etmedi!

eftt

Uzman Paylaşımcı
Vip Üye
Katılım
13 May 2011
Mesajlar
4,553
Tepkime puanı
9
Puanları
38
Konum
Gölcük
29 Mayıs 2014 Perşembe

Galatasaray yönetiminin 2 milyon liralık teklifi, Semih Kaya’yı memnun etmedi.

vzA6lR.jpg


Galatasaray'daki gelir dağılımı, rahatsızlık yarattı! Yönetimin kontrat yenilemek istediği Semih Kaya’ya teklif ettiği para, milli futbolcuyu memnun etmedi. Burak Yılmaz ve Selçuk İnan gibi başarılı isimlerle kontrat yenileyen Galatasaray’ın hedefindeki 3. isim ise Semih oldu. Kulüp, Semih Kaya ile 2016 yılında sona erecek olan sözleşmeyi 2019’a kadar uzatmak için görüşmelere başladı. Ancak yönetimin şu an ilk 11’in vazgeçilmezi olan Semih’e 600 bin lira zam yapıp 2 milyon lira önermesi, genç futbolcuda hoşnutsuzluk yarattı.

Semih'e zam da yaramadı. Çünkü genç stoper yeni tarifeyi kabul etse dahi, ilk 11’in en az kazananı olarak kalacaktı. Semih’in düşük ücretine karşın, çoğu maçta yedek kalan Veysel’in 2.7 milyon TL, Koray’ın ise 700 bin Euro alması dikkat çekti. Semih ve menajerinin, 2 milyon TL’lik teklifi az bulup kabul etmediği öğrenildi.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst