gittigidiyor

YouTube Downloader (YTD) Pro 5.9.12.1 Türkçe

yunusbeen

Aktif Üye
Katılım
16 May 2011
Mesajlar
408
Tepkime puanı
1
Puanları
18
Yaş
38
Konum
Mersin
Web sitesi
www.pluginsustasi.com
13-200x300.jpg

YouTube Downloader (YTD) Pro 5.9.12.1 Türkçe Full
YTD Video Downloader programı sayesinde internet üzerinde izlediğiniz video ve klipleri kolayca bilgisayarınıza indirme imkanına sahip oluyorsunuz. Özellikle sürekli olarak internet bağlantısına sahip olmayan ancak videolarını yeniden izlemek isteyenlerin faydalı bulacağı bu program pek çok online video sitesinde yer alan videoyu indirebiliyor.​
ytd1-300x227.png
7gXZP5-300x229.png
Kullanıcı arayüzü olarak kolay kullanılır bir yapıya sahip olan YTD Video Downloader aynı zamanda video adresini kopyaladığınızda otomatik olarak program içerisine çekiyor ve sizi kopyala yapıştır işlemleri ile uğraştırmıyor.​
Eğer video oynatıcınız indirdiğiniz formatı oynatmakta sıkıntılar gösteriyorsa veya mobile uyumlu hale getirmek istiyorsanız içerisinde bulunan video dönüştürücü ile FLV, MOV, MP4 ve AVI videolar hazırlayabilirsiniz.
Bütün bir videoyu saklamak istemeyenler için kırpma özelliği de YTD Video Downloader içinde unutulmamış. Ayrıca elinizde bir video oynatıcı mevcut değilse programa gömülü gelen playerı kullanarak videoları izleme imkanınız var.
kurulum.png
————————————————————-
Boyut: 10 MB
Sıkıştırma: Rar / Şifresiz
Tarama: Webroot. / Durum Temiz
————————————————————–
virustotal-1.png

Crack içerdiğinden 7 programda uyarı vermiştir.
Katılımsız sürüm entegre crack içerdiğinden 16 programda uyarı vermiştir.
Orijinal Kurulum Dosyası:
YENİ!.. (11.05.2019 tarihinde en güncel versiyon eklendi.)
(((ALTERNATİF LİNK)))
Orijinal kurulum (setup) dosyası, kurulum anlatımı ve patch dosyaları içerir.​

Katılımsız Kurulum Dosyası:
(((ALTERNATİF LİNK)))
Tek tıkla kurulur ve full olur.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst