gittigidiyor

YouTube Go Yayınlandı, Hemen İndirin!

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
youtube-go-yayinlandi-hemen-indirin_640x360.jpg


Her geçen gün gelişen mobil veri kapsama alanı ve giderek artan Wi-Fi erişim noktalarına rağmen, videoları istediğiniz herhangi bir yerde izlemek hala zor. Üstelik bu durum, özellikle bizim gibi az gelişmiş ülkelerde daha yaygın olarak görülüyor. Bu nedenle YouTube ekibi, daha sonra görüntülenmek üzere videoları kaydetmeye yarayan YouTube Go uygulamasını geliştirmeye başladı. Bugün itibarıyla da YouTube Go yayınlandı ve indirilebilir hale geldi.

YouTube Go ilk olarak 2016 yılının Eylül ayında gündeme gelmişti. "Önümüzdeki yılın başlarında" tamamen kamuoyuna açıklanacağı duyurulan uygulama nihayet çevirimdışı olarak yayınlandı. Esasen, yaygın olarak kullanılan resmi YouTube uygulamasında yapamadığımız şeyleri yapmamızı sağlayan YouTube Go, çevirimdışı ve videoları indirerek izlememize olanak tanıyor. Yani bir videoyu izlemek veya indirip indirmeyeceğinize karar vermek tamamen size kalıyor. Dilerseniz çözünürlüğü seçebilir ve her birinin ne kadar yer kapladığını da görebilirsiniz.



youtube-go-1.png


Şimdiye kadar YouTube Go ile yaptığımız kısa bir etkileşimden yola çıkarak, çoğu YouTube videosunun izlenebilir ve indirilebilir olduğunu söyleyebiliriz.
Bununla birlikte, temel veya standart kalite ile sınırlı olduğunuzu da söyleyelim.

Aşağıdaki bağlantılardan YouTube Go uygulamalarını indirebilirsiniz:


İndir

YouTube Go (APK) Android

Android İçin YouTube Video İndirme Uygulaması

 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
youtube-go-yayinda-manset_640x360.png


Google, internet alt yapısı güçlü olmayan ülkedeki kullanıcılar için geliştirdiği YouTube Go uygulamasını kullanıma açtı. YouTube’un daha fazla ülkede erişilebilirliğini artırmak amacıyla baştan tasarlanan yeni YouTube uygulamasında mobil veri kullanımı en aza indiriliyor.

Google’ın gelecek nesil kullanıcılara video paylaşımı ve deneyimi konusunda yardımcı olan yepyeni bir uygulama olduğu belirttiği YouTube Go, Hindistan’daki kullanıcıların görüşleri dikkate alınarak baştan tasarlanmış. İnternet bağlantı hızı güçlü olmayan ülkelerde YouTube’a bağlılığı artırmak amacıyla geliştirilen yeni YouTube mobil uygulamada fazla veri tüketimi istense de mümkün değil. Gerek arayüz gerekse de sunduğu seçeneklerle kullanıcının mobil internet paketinden en az şekilde harcama yapıyor.
Hali hazırda tüm platformlarda kullanılabilir olan YouTube uygulamasından farklı olarak videoları istenilen kalitede indirip çevrimdışı izleme imkanı tanıyan YouTube Go, bu özelliğiyle sadece Amerika’daki kullanıcıların erişebildiği abonelik modelli YouTube Red servisinden ücretsiz olmasıyla ayrılıyor. Videoları önizleme, internetsiz paylaşma uygulamanın dikkat çeken özellikleri arasında.



youtubego1.gif


Kullanıcıların YouTube uygulamasında görmek istediği tüm özellikleri ücretsiz sunan YouTube Go, şu anda Hindistan’da kullanımda.
Uygulamanın resmi sayfasına giderek kaydınızı yaptırıp indirilebilir olduğunda haberdar olma şansına sahipsiniz.

İndir

YouTube Music Android

Android için YouTube Müzik Uygulaması


İndir

YouTube Music iOS

iPhone ve iPad İçin YouTube Müzik Uygulaması


İndir

YouTube Android

Android İçin Resmi YouTube Uygulaması


İndir

YouTube iOS

iPhone, iPod Touch ve iPad İçin YouTube Uygulaması

 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
youtube-community_640x360.jpg



Youtube'un Yeni Sosyal Ağı: Youtube Community

Youtube üzerinde video hazırlayanlar ile onların izleyicileri arasında daha sıkı bir iletişim kurulmasına adına Youtube yeni sosyal ağ özelliği Youtube Community için ilk deneme çalışmalarını başlattı. Böylece heyecanla takip ettiğiniz vlogger'lara daha rahat ulaşabileceksiniz.

Youtube Community ile birlikte artık her kanalın başlıkları arasında Community ya da topluluk yazısı belirecek. Bu başlık altında takipçiler ve yayıncılar, videolar, bağlantı adresleri, gifler ya da aklınıza ne gelirse paylaşabilecekler. Aynı diğer sosyal ağ platformlarında olduğu gibi paylaşımların altına yorumlar yapılabilecek, beğeniler sunulabilecek. Hatta beğenmediniz bir paylaşıma dislike da verebileceksiniz. Yeni eklenen özelliğin aslında çok uzun yıllardır Facebook üzerinde kullandığımız haber kaynağından farkı yok. Fakat izledikleri Youtube yıldızları ile iletişime geçmek için farklı sitelere giden kullanıcılar, böylece Youtube içerisinde daha fazla vakit geçirmiş olacaklar.

YouTube%20Community.gif


Yukarıda yer alan gif resminden, Youtube Community'nin nasıl göründüğünü daha iyi anlayabilirsiniz. Ayrıca bu özelliğin hala deneme sürümünde olduğunun altını bir kez daha çizelim. Youtube, bu özelliğin çok ve aktif olarak kullanıldığını gördüğünde tam sürümünü çıkaracak ve tam sürümde çok daha fazla özellik ekleyecek. Eğer istenilen kullanım sıklığına ulaşılırsa, ortaya tamamen farklı bir sosyal ağ platformunun çıkması da gündemde. Youtube Community'i de hemen kullanmaya başlayabilirsiniz.


İndir

YouTube Android

Android İçin Resmi YouTube Uygulaması


İndir

YouTube iOS

iPhone, iPod Touch ve iPad İçin YouTube Uygulaması

 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst