gittigidiyor

YouTube Resmi Android Uygulaması

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
1478371539_youtube.jpg

YouTube Video İzleme Uygulaması
Birbirinden güzel videoların bulunduğu, bütün müziklerin olduğu bir kanal olan youtube artık resmi bir şekilde akıllı telefonlarınızda. Youtube android uygulaması ile telefonunuzdan istediğiniz müzikleri kolayca dinleyebilirsiniz. Kliplerini izleyebilirsiniz. Hatta youtube ile telefonunuzdan isterseniz dizi dahi izleyebilirsiniz. Kaliteli görüntü kalitesi ile istediğiniz diziyi, istediğiniz filmi rahat bir şekilde izleme şansına sahipsiniz.

Ayrıca uygulama sayesin de kolayca paylaşımlar yapabilirsiniz. Beğendiğiniz bir videoyu, arkadaşlarınıza paylaşabilirsiniz hemen. Dünya da en popüler şarkıları ve en popüler videoları izleyebilirsiniz. Ülkemizde de hangi videolar en çok izleniyor görebilirsiniz. Böylece her zaman eğlence ve müzik dünyasında ki gelişimleri takip edebilirsiniz.

Hem siz de youtube da oturum açarak, abone olabilirsiniz kanallara. Beğendiğiniz kanalları takip edebilirsiniz. Hatta kendi çektiğiniz bir videoyu bile yükleyebilirsiniz. Eklediğiniz videoya müzik ekleyebilirsiniz, ya da bazı filtreler uygulayabilirsiniz uygulama içerisinde.

Uygulama kesinlikle eğlenceli bir zaman geçirmeniz içindir. Her zaman en popüler videoları anın da görebilirsiniz. Hem bu uygulamayı yüklemek çok basittir. Sadece bir tuş ile uygulama telefonunuza kuruluyor. Böylece dilediğiniz gibi kullanıyorsunuz.





eset_antivirus.png
[h=1][FONT=&quot]DOSYALAR[/FONT][/h]
[22,83 Mb]
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
[h=1]Youtube'da HDR Desteği Başladı[/h][h=2]Google tarafından YouTube için yapılan geliştirmeler devam ederken artık YouTube'un HDR videoları da destekleyecek belirtildi.[/h][FONT=&quot][/FONT][FONT=&quot]
youtube-da-hdr-destegi-basladi.jpg
Normal çekimlere göre çok daha parlak ve fazla renk seçeneğine sahip olan HDR video dönemi artık YouTube'da başladı. Konu ile ilgili Google resmi blog adresi üzerinden yapılan resmi açıklamalarda YouTube için yapılan bu güncellemenin artık kullanıcıların çok daha iyi bir video izleme deneyimi elde edeceği belirtilirken 4K video deneyiminin sonrasında HDR video deneyiminin de sunulması YouTube'un görüntü kalitesi konusunda çok iyi bir hale gelmesini sağladı.
HRD Testleri Başladı
HDR videoların yayına başlaması ile birlikte özellikle Youtuber olarak bilinen kişilerin bu formatta çekilecek videolarının çok daha fazla ile izlenmesi ve kullanıcıların bu özellik sayesinde ihtiyaçlarının karşılanması bekleniyor. HDR özellikle videolarda özel bir teknoloji ile kontrast oranını düzenlerken farklı renklerin ve detayların videoda ön plana çıkması sağlanıyor. Böylece görüntüler daha etkileyici ve derin olurken video izleyen kişiler de videodan daha fazla zevk alabiliyor. Özellikle oyun ya da belgesel gibi içerikleri izlemek isteyen kişiler HDR desteği ile birlikte çok daha başarılı yapımları izleyebilecek.
[/FONT]
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst