gittigidiyor

YU-GI-OH! Cross Duel Tüm Dünyada 6 EYLÜL’de Çıkıyor

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,369
Puanları
113
Konum
Aydın
YU-GI-OH-CROSS-DUEL.png




Yu-Gi-Oh! CROSS DUEL‘in 6 Eylül’de App Store® ve Google Play™ üzerinden dünya çapında çıkış yapacağını duyurdu.


Yu-Gi-Oh! CROSS DUEL, dünya çapında popüler Yu-Gi-Oh! KOLEKSİYON KART OYUNU’nun (TCG) ruhunu dinamik dört oyunculu savaşlarla birleştiren tamamen yeni bir tür kart oyunu. Yu-Gi-Oh!’a yeni gelenler de dahil olmak üzere tüm oyuncuları kapsayan, yenilikçi ve yeni bir oyun tarzına sahip.

YU-GI-OH! CROSS DUEL


Resmi oyun fragmanında gösterildiği gibi, dört oyuncu çizgilerle birbirine bağlanıyor ve ikonik Yu-Gi-Oh! canavarlarını çağıran kartlarını bir bir sahaya sürüyor. Çağrılan canavarlar hat boyunca diğer oyunculara gönderiliyor ve rakiplerinin canavarlarına hasar veriyor.

YU-GI-OH! CROSS DUEL


Yu-Gi-Oh CROSS DUEL‘de diğer üç oyuncunun taktiklerini göz önünde bulundurarak saldırı planınıza karar vermeniz gerekiyor. Önemli rakipleri hedefleyin, geçici ittifaklar kurun, gerekirse müttefiklerinizi sırtından bıçaklayın ve zafere giden yolda fırtınalar estirin.

Yu-Gi-Oh! CROSS DUEL‘de oyuncular dört oyunculu Düellolara katılabilir ve dünyanın dört bir yanından Düelloculara karşı gerçek zamanlı olarak düello yapabilirler. Oyundaki özelliklerden bazıları şöyle:

  • Dört oyuncuya karşı, dört oyunculu co-op ve tek oyunculu Düello olmak üzere toplam üç mod
  • Yu-Gi-Oh! serisine yeni başlayanların bile kolaylıkla alışabileceği yeni bir Düello tarzı
  • 7 farklı Yu-Gi-Oh! çizgi serisinden birlikte savaşılacak veya düşman olarak kafa tutulacak karakterler
  • Nefes kesen Summoning sahneleri ve Yu-Gi-Oh! canavarlarının 3D renderlanmış, muazzam modelleri
  • Yeni Becerilerin kilidini açmanıza ve bunları kartlarınıza atamanıza izin veren canavar özelleştirme sistemi
  • Yenilikçi ve işlevsel ekranlarda Destelerinizi kolayca oluşturma ve özelleştirme imkânı
  • Ve çok daha fazlası!
YU-GI-OH! CROSS DUEL


KONAMI, Yu-Gi-Oh! CROSS DUEL‘e ön kayıt yaptıran kişi sayısına göre özel oyun içi ödüller sunuyor. Oyuna nasıl ön kayıt yaptıracağınızı resmi Yu-Gi-Oh! CROSS DUEL web sitesinde görebilirsiniz.

Ön kayıt döneminin sonunda oyuna 500.000 kullanıcı ön kayıt yaptırmışsa, tüm Yu-Gi-Oh! CROSS DUEL kullanıcıları lansmanda 10 kart çekilişinin kilidini açan Mücevherler kazanacak.

Oynaması ücretsiz Yu-Gi-Oh! CROSS DUEL yakında App Store ve Google Play Store’da.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst