gittigidiyor

Yüksek Grafik Performansı İsteyen Profesyoneller için ASUSPRO FZ50

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
2016071517561635085-693x510.jpg

Yüksek Grafik Performansı İsteyen Profesyoneller için ASUSPRO FZ50

ASUS’un Profesyoneller için tasarlanan ASUSPRO serisine ait yeni dizüstü bilgisayarı FZ50, yüksek grafik performansı ile öne çıkıyor.
Dünyanın önde gelen bilgisayar üreticilerinden ASUS, profesyoneller için tasarladığı ASUSPRO serisi yüksek performanslı ürünü FZ50 dizüstü bilgisayarları, yüksek grafik performansına ihtiyaç duyan kurumsal kullanıcıların ihtiyaçları göz önünde bulundurularak tasarlandı.
ASUSPRO FZ50, 6. Nesil Intel® Core™ i7 quad-core işlemcisi, DirectX 12 destekli NVIDIA® GTX 960 grafik kartı ve opsiyonel SSD özellikleriyle kullanıcılara, olağanüstü yükleme süreleri ve daha hızlı veri transferi imkanı veriyor. Yen ürün, 16GB of DDR3L bellek, 2TB depolama alanı (SSD opsiyonel) ile bir masaüstü bilgisayarın sunabildiği depolama alanı performansını garantiliyor. Full HD , 178 derece açılı, değişik açılardan bile bakıldığın da renk değişimini minimize eden , parlamayı engelleyen , mat IPS ekranını , ASUS Splendid teknolojisi ile tüm görüntüleme modlarında renk derinliği ve göz alıcı parlaklığını ASUS Sonicmaster ‘ın berrak, hi-fi ses kalitesi ile taçlandıran FZ50, kullanıcılara sıra dışı bir görüntü ve ses deneyimi vadediyor. Bunun yanı sıra FZ50’in arkasında bulunan kolay açılabilen kapak sayesinde depolama kapasitesi kullanım ihtiyacı doğrultusunda kolayca yükseltilebiliyor. Kullanıcılar dilerlerse SSD kombinasyonu veya HDD kombinasyonları ile daha hızlı veri transferi /depolama yaparken dilerlerse çift SSD ile FZ50’yi maksimum performansta kullanabiliyor.
FZ50’nin tek parça olarak üretilmiş klavyesi , dayanıklılığı arttırmak için yaklaşık 100 lehim noktasına sahip ve karanlıkta bile rahat kullanım için tüm klavye alttan ışıklandırılmış. Ürünün genel tasarımında ise F22 savaş uçağın kıvrımlarından ilham alınmış. Dinamik, güçlü duruşunu veren açılı yüzeylere sahip ürün aynı zamanda tasarımı de ilgi çekici.
Ürün ile ilgili, ASUSPRO İş Geliştirme Müdürü Tolga Özdil “ İş hayatında dizüstü bilgisayarların kullanım amaçları çok değişken olabiliyor , Yeni profesyonel ürünümüz FZ50, grafik performansı ve tasarımı ile alışılmışın dışında bir ürün olarak tasarlandı , özellikle yüksek görüntü kalitesi ve depolama kapasitesi ile inşaat, mimarlık, grafik tasarım gibi sektörlerde çalışanların ihtiyaçlarına cevap verecek doğru bir seçim. “ dedi
Asuspro serisi FZ50 dizüstü bilgisayarlar yetkili Asus dağıtıcıları tarafından 2 yıl garanti ile satışa sunulmaktadır.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst