gittigidiyor

Yüksek Sesli Hoparlör: SOUNDBOKS!

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Parti verebilmenize imkan sunacak kadar yüksek sese sahip olan portatif bataryalı hoparlör SOUNDBOKS, Kickstarter üzerinde bağış topluyor. İşte SOUNDBOKS özellikleri!


soundboks-hoparlor-1457019146.jpg
Dışarıda, güç kaynağının olmadığı yerlerde, mobil kullanımda, yüksek ses ile parti vermenin sırrı SOUNDBOKS. Ekstrem ses, kırılmaz tasarım ve maksimum batarya ömrüyle SOUNDBOKS, Kickstarter’da bağış topluyor.
San Francisco Emniyet Müdürlüğü’nün, ürünün yüksek sesine yaptığı, “bunun için yasal izine ihtiyacınız olacak” yorumundan, halktan insanların tepkisine kadar, birçok olumlu eleştiri alan hoparlör, her yerde kullanım ve her durumda kullanım için geliştiriliyor.


yuksek-sesli-soundboks-hoparlor.jpg

SOUNDBOKS özellikleri

Yüksek ses basınç seviyesi hoparlör ünitesini, güçlü SOUNDBOKSamplifikatör ile 119 desibele kadar yükseltebilen ürün, konserlerdeki kurulu sistemden bile daha fazla ses verebiliyor.
Kıyaslama için ise verilen örnekler: motosikletin 104 dB, bir gece kulübünün 113 dB, konser alanı ve SOUNDBOKS’un 119 dB olduğu.
Dayanıklı kontrplak ve yüksek kalite alüminyum parçalarla birleştirilen, sade ve şık tasarıma sahip olan ürün, “kırılmaz” olarak adlandırılıyor. Üstelik dışarıda müzik keyfini yaşarken, çevre şartlarına dayanabilecek mi diye düşünmeye gerek kalmıyor.
SOUNDBOKS, kar, yağmur, su sıçraması ve darbelere karşı dayanıklı.
SOUNDBOKS’ta kullanılan bataryalar ise tek şarjda 30 saat kullanım ömrü sunuyor. Her satın alınan ürün, yanında iki adet değiştirilebilir batarya ile geliyor.
LiFePO4 adı verilen, eşsiz kimya ürünü bataryalar, 3 saatte doluyor ve her türlü hava şartında en iyi performansı sağlıyor. Ayrıca standart pillerdeki şarj döngüsü 500olurken, bu üründe 3000.
2 metreden düşme testlerinde başarılı sonuçlar veren ürün, çevre için sağlıklı ve LI-ION bataryalardan daha da güvenli. 66 x 42 x 32 cmboyutlarında, 14.5 kg ağırlığında olan hoparlör, Bluetooth 3.0, 3.5 mm stereo jack çıkışına sahip.
Hoparlörün altından çıkan tekerlekler ve eklenebilen tutacak ile bavul gibi kullanılabilen ürün, ayrıca içerisinde bir şişe kapağı açacağı da bulunduruyor.
Böylece her zaman partiye hazır halde olabilmeniz sağlanmış.
Kickstarter üzerinde 100 bin dolar hedefi olan proje, şu anda 275 bin dolartoplamış durumda. 419 dolar bağış ile satın alınabilen ürünün, 2016yazında piyasaya çıktığındaki fiyatı 699 dolar olacak.
SOUNDBOKS hakkında daha fazla bilgi almak için, buraya tıklayarakKickstarter sayfasına gidebilirsiniz.
soundboks-hoparlor-1457019146.jpg
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst