gittigidiyor

Yumatu_ILTV_EdiVIP-3_HD Kumanda Fonksiyonları:

AKHİSAR LI

Aktif Üye
Katılım
25 Ağu 2011
Mesajlar
2,287
Tepkime puanı
64
Puanları
0
Yaş
59
Konum
Vatanın herhangi bir cennet köşesi


ALINTI: İ.Tepegöz


Merhabalar,

Kullandığımız bu yazılım la Kumandamızla neler yapabiliyoruz.


1.-V-Format tuşu:Tv nizi 1080i 50-60 gibi çözünürlülük ayarlarını yapmakta Aynı zamanda Pal-Ntsc gibi renk formatlarını da ayarlamaktadır.
2.-i tuşu (İnfo):1 kere bastığınızda;kanal bilgileri,sinyal seviyesi,kalitesi vs.
2 kere bastığınızda EDV bilgileri(bu menü çıktığında köşede kırmız tuş ayrıntı diye yazmakta;kumandanın sol altında bulunan kırmızı tuşa bastıgında Seyrettiğiniz yayının Video,Genişlik En/Boy Çerçeve BİT ORANI,Ses Frekans gibi saglayıcı da dahil olmak üzere komple bilgi vermektedir)
2 kere bastığınızda kumandanın en alt kısmında Bulunan YEŞİL tuşa basarsanız Bu kanala key yazma imkanı vermektedir(Kısa yol)
2 kere bastığınızda Kumandanın en altındaki SARI tuşa bastığınızda Bu sefer Teletex ve Alt Yazı menüleri çıkmakta Kumandanızın sag sol yukarı aşagı tuşları ile bu teletex alt yazı işlemlerini gerçekleştirebilmektesiniz.
2 kere bastığınızda MAVİ tuşa basarsanız Çoklu resim menüsü gelmektedir
3-Kumandanızda Slow Motion Yazan Yerin altında solda Klasör seklinde duran tuşa bastıgınızda Kayıt servisi Açılmakta;Burada video ,müzik ,resim gibi ilave menüler bulunmaktadır.Bu menüde iken Kırmızı tuş kayıt yolunu yeşil tuş ise Kayıt süresini ayarlamanıza yardımcı olmaktadır.
4.-Dosya şeklindeki tuşun sagında bulunan Tam ekran şeklindeki tuş ise;Kırmızı tuş,yeşil tuş,sarı tuş ve mavi tuşlarla extra ilaveler saglamaktadır.Örnek yeşil e bastıgınızda ekranda 2 kanal gözükmekte bu durumda tekrar kırmızıya basarsanız Ana kanal listesini göreceksiniz,Maviye basarsanız Bu yayıncının diger kanallarından herhangi birini ikinci ekranda aynı anda canlı olarak seyretmeniz mümkün(TRT1 de denerseniz digerlerini kolayca anlamanızı saglayacaktır.)
5.-Hoparlör tuşu ses ile ilgili bilgiler ve bunları değiştirmenize olanak saglamaktadır
6.-Kumandadaherhangi bir kanalı seyrederken Fav Tusu Favorileriniz göstermektedir.
Favori olarak 32 ayrı favori yapmanız mümkün 1 no sinema,2no spor 3 no belgesel.......32 Bunu nasıl yapacagız.Kumandamızda herhangi bir kanalı seyrederken;OK tuşuna bastıgımızda ekranda Edison menü çıkacaktır.Altda bulunan özellik (SARI) Kumandamızın en altındaki sarı Tuşa bastıgımızda Fav Kilitle Atla gibi ayrıyetten ıkıncı bır menü çıkacak,Fav üzerinde iken OK tuşuna bastıgımızda 32 alternatifli favori listemiz açılacaktır Mesela Fav 1 e eklemek istersek ok Bastıgımızda Fav1 yazan yer Yeşilimsi bir renge dönüşecek bu durumda iken exit bir daha exit dedigimizde ,,Çıkmadan evvel kaydedilsinmi ,, diye soruyor yes deseniz kaydedecektir.

Şimdilik hatılayabildiklerim bunlar,Eksikliklerim varsa başka arkadaşlarımızda ilave ederlerse Bu yazılımı tanımayan arkadaşlarımıza faydalı olmuş olurlar.


Saygılar
İlhan Tepegöz
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst