gittigidiyor

Yunus Yıldırım'dan itiraf!!!

tomas57

Aktif Üye
Katılım
29 Haz 2012
Mesajlar
144
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
44
Konum
ankara
Sivasspor-Fenerbahçe maçına damgasını vuran hakem Yunus Yıldırım açıklamalarda bulundu.

Sivasspor-Fenerbahçe maçındaki kötü yönetimi nedeni ile büyük tepki toplayan Yunus Yıldırım, "Penaltıyı göremedim. Nasıl böyle bir hata yaptım, anlamış değilim. Çok üzgünüm. Kendimi affedemiyorum. Bana hiç yakışmadı. Herkesi zor durumda bıraktığım için çok üzgünüm" dedi.
Habertürk Gazetesi'nin iddiasına göre; Merkez Hakem Kurulu Başkanı Zekeriya Alp'in yanı sıra bazı kurul üyelerine içini döken ve çok açık bir şekilde özür dileyen Yunus Yıldırım, penaltı pozisyonuna çok uzak kaldığı için göremediğini söyledi.
5. hakem Murat Türker'den "Top göğüsten sekti" şeklinde uyarı aldığını vurgulayan Yunus Yıldırım, "Murat Türker'in uyarısını dikkate aldım. Pozisyonu iyi göremediğim için devam ettirdim. Ancak sonradan izlediğim zaman, pozisyonun çok net penaltı olduğunu gördüm. Maçın kaderi ile oynadığım ve herkesi zor durumda bıraktığım için çok üzüldüm. Kendimi affedemiyorum. İçim içimi yiyor. Böyle büyük bir hata bana hiç yakışmadı. Herkesten özür diliyorum. Bana güvenenleri mahcup ettiğim için inanılmaz derecede üzgünüm. Penaltı olduğunu nasıl göremedim, inanamıyorum. Ne diyeceğimi de bilemiyorum" şeklinde konuştu.
 

digimy

Emirdağlı
Administrator
Katılım
13 May 2011
Mesajlar
6,768
Tepkime puanı
1,291
Puanları
113
Konum
Emirdağ
Web sitesi
www.kahramanelektronik.com
ne desen boş körmüydü gözün görmekle alakası yok bence inadına vermedi hem sadece bu değil egemenin durumunda faul yok onu nası gözüne soktun olmayan bişeyi nerenden çıkardın acaba
 

habib723

Aktif Üye
Katılım
24 Şub 2012
Mesajlar
533
Tepkime puanı
1
Puanları
18
Yaş
38
Anlaşılan digimy usta fenerli :D
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst