gittigidiyor

Zafer

papalino

Aktif Üye
Katılım
25 May 2013
Mesajlar
556
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
65
Konum
kocaeli
fft104mm2782018.jpg

Orta sahada muhteşem bir presle, hep ikili sıkıştırmalarla rakibin toplu topsuz hareket etmesini imkansız kıldılar. Zaten oyun kurulumu için Castro’nun ayağına bakan Kasımpaşa kıpırdayamadı.

Bu oyunu seyrederken aklımızdaki soru maçın hakimiyetini bir süre sonra mutlak şekilde rakibe veren Siyah-Beyazlılar’ın bu duruma yeniden düşüp düşmeyeceğiydi.
Bunu test etmek mümkün olmadı. Çünkü sarı kartlı Serdar sorumsuzluk zirvesi bir ikinci kartla sahayı erken terketti. Ancak başka bir başarı ortaya çıktı.

Şota’nın öğrencileri maçın başındaki baskıdan Serdar’ın kırmızı kartıyla kurtuldu. Ancak bundan sonra bir ‘B’ planı ortaya koydu Şota. Yoksa 8 haftadır olamadığı gibi yine tutmayan planını değiştirmeye niyeti yoktu. Aslında tek planda ısrar edişi yeni değil Gürcü teknik adamın. Kayseri’de de benzer bir tıkanma yaşamıştı. Maç 3-0’a geldiğinde dahi değişiklik yapmadı bu planından.

Ancak kırmızı kart sonrası iki bekini çıkarıp, Donk ve Malki’yi oyuna aldı ve rakip alana 8 kişiyle yerleşti. Ancak Beşiktaş da buna iyi bir savunma oyunuyla cevap verdi. Kasımpaşa az da olsa pozisyona girse de Beşiktaş’ın 5 isabetli şuttan 3 gol çıkardığı ortamda onlar fazlasıyla fakirdi.

Ancak yine de baskı sürdü.

Bilic’in Holosko’yla kontra, Necip’le savunma önünü kapatma değişiklikleri de işe yaradı. Slovak rakibi biraz geri koşturmayı ve Donk’u peşinde takıp yormayı başardı. Necip de savunma sağlamlığına katkıda bulundu. Ancak asıl önemlisi yüksek konsantrasyondu. Serdar’ın sorumsuzluk ve dengesizliğini fazlasıyla kapattılar.
Sonuç olarak maçı savunmada da olsa bu kez onlar bitirdi.

Ve asıl yönetimin diplomasi başarıyla tekrarlattıkları maçı net bir skorla kazanmayı başardılar. Bu Bilic ve oyuncuları için zaferin en önemli yönü.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst