gittigidiyor

Zirve uçuşu

papalino

Aktif Üye
Katılım
25 May 2013
Mesajlar
556
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
65
Konum
kocaeli
fft104mm2483684.jpg

Süper Lig’de sezona Trabzonspor zaferiyle başlayan Beşiktaş, Avrupa Ligi’nde çıktığı Tromsö deplasmanında ise 2-1’lik skorla mağlup olarak hüsran yaşamıştı. Siyah-Beyazlılar için şimdi tekrar lige dönüş vakti. Haftanın kapanış maçında, ligin yeni temsilcisi Kayseri Erciyesspor karşısına çıkacak olan Kartal’da tek hedef var. Bilic’in öğrencileri, Fuat Çapa’nın takımını devirerek 2’de 2 yapmanın ve zirveye kurulmanın peşinde. Hazırlıklarını bu doğrultuda tamamlayan Beşiktaş’ta kadro büyük ölçüde şekillenmiş durumda. En büyük soru işareti ise kalede yaşanıyor. Hafif sakatlığı bulunan Tolga’nın yerine kaleye Cenk’in geçmesi gündemde. Sağ kanatta da Gökhan Töre’nin yerine yine Dentinho’nun görev yapması bekleniyor.

Tek bir ricası var

İlk hafta maçında Antalyaspor ile golsüz berabere kalan Erciyes’te ise taraftarla buluşmanın heyecanı yaşanıyor. Teknik patron Çapa, mücadelenin dolu tribünler önünde oynanması için Kayserililer’e çağrıda bulundu.

Orhan Yıldırım

Muhtemel 11'ler

K.
ERCİYES: Bojan, Cem Can, Fazlı, Mangane, Ekrem, Mandjeck, Volkan, Serkan Atak, Yasin, Azofeifa, Vleminckx

BEŞİKTAŞ: Tolga (Cenk), Serdar, Sivok, Escude, Ersan, Dentinho, Hutchinson, Veli, Fernandes, Olcay, Almeida

STAT: Kadir Has

SAAT: 21.45

YAYIN: Lig TV

HAKEM: Serkan Çınar

 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst