gittigidiyor

ZoneAlarm PRO v10.1.079.000 2012

armin

Aktif Üye
Katılım
6 Ocak 2012
Mesajlar
1,603
Tepkime puanı
7
Puanları
0
Yaş
35
Konum
istanbul
3fff91f0a2.jpg


ZoneAlarm PRO v10.1.079.000 2012

ZoneAlarm Pro, dünyanın en popüler güvenlik duvarı (firewall) yazılımıdır. ZoneAlarm, internette güvenliğinizden sorumludur. Ziyaret ettiğiniz web sitelerini, kullandığınız programları ve internet trafiğini her zaman denetler. MSN Messenger, ICQ, Internet Explorer vb. programları açtığınızda ZoneAlarm Pro programların erişmek istedikleri IP adresi ve portu size bildirir. Akabinde karşınıza Allow veya Deny seçeneklerinden birisini seçmeniz gerekmektedir. "Allow" seçeneği programın/uygulamanın çalışmasına izin verirken, "Deny" seçeneği programın/uygulamanın çalışmasını engeller. Korsan (hacker) saldırılarından sizi koruyan ZoneAlarm Pro, saldırı yapanın IP adresini ve portunu size bildirir. Programda, çerez (cookie) kontrolü de mevcuttur. Programın sihirbazı ve adım adım işlem yapabilme kullanımını kolaylaştırıyor. Çevrimiçi koruma sağlayan en iyi program olan ZoneAlarm Pro'yu mutlaka denemelisiniz.

ZoneAlarm Pro'nun, ZoneAlarm'dan Artıları
Üç kat defans sağlayan güvenlik duvarı (firewall)
Anti-Spyware
Kimlik hırsızlığına karşı gizli koruma
E-posta güvenliği
Otomatik telsiz (wireless) güvenliği

Yazılımın Bu Sürümündeki Değişiklikler
Üç kat defans sağlayan güvenlik duvarı (firewall) eklenmiştir.
Spyware ve adware gibi zararlı programları tespit etmesi ve kaldırması için Anti-Spyware eklenmiştir.
Can sıkıcı pop-up reklam pencerelerini engelleme özelliği eklenmiştir.
Artık e-posta güvenliğiniz de sağlanacaktır.

Boyut:169-mb
Sıkıştırma: Rar / Şifre- el-nino
Tarama: ESET Nod32 Av. / Durum Temiz
Platform: Windows 7 wista xp/32x64bit

gQ3DO.gif

ZoneAlarm PRO 2012

(((Alternatif)))
ZoneAlarm PRO2012
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst