gittigidiyor

ZTE, Blade V30 Vita ile Türkiye'de

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
ZTE_BLADE_V30_Vita.jpg





Tüm dünyada iletişim ve güvenin adresi olan ZTE, teknoloji dünyasının en büyük markalarından biri olup, 160’dan fazla ülkede 2 milyardan fazla kullanıcıya hizmet veriyor. Güçlü inovasyon teknolojisini yerli üretimle bir araya getirerek fark oluşturacak marka, akıllı telefon modelleriyle ülkemizde de sektöre hızlı bir giriş yapmaya hazırlanıyor.

Türkiye’de ürettiği akıllı telefon Blade V30 Vita’yı kullanıcıların beğenisine sunmaya hazırlanan ZTE, her bütçeye uygun fiyatı ve yüksek performansı ile fark yaratacak. Türkiye akıllı telefon pazarına #YaşamakLazım diyerek adım atacak olan Blade V30 Vita kullanıcılarına çok yönlü bir deneyim yaşatacak.

Blade V30 Vita Yüksek Performansı Uygun Fiyata Sunacak​

Dünyada 5G teknolojisinin inşasında öncü olan ve dünya nüfusunun dörtte birine hizmet veren marka, Türkiye’de yerel operatörlerle yaptığı güçlü ortaklıkların ardından hedef kitlesi için de güvenilir bir ortak olma yolunda ilk adımı atıyor. Temel değeri teknoloji inovasyonu olan ve Çin’de 11 adet son teknoloji AR-GE merkezi ile yeniliklere imza atan ZTE, yeni akıllı telefonu Blade V30 Vita ile yüksek performansı uygun fiyata sunarak Türkiye’de de tüketiciye farkı yaşatacak.

Özellikle kamera ve batarya ömrüyle adından söz ettirecek olan Blade V30 Vita, 6.82” ekran, 48 megapixel üçlü kamera ve 5000 mAh pil özellikleri ile kaliteli iletişimi erişilebilir fiyatlarla sunacak.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst