gittigidiyor

2000 TV Geliyor

Stech

Seo Teknikeri
Aktif Üye
Katılım
21 Mar 2012
Mesajlar
251
Tepkime puanı
9
Puanları
0
Yaş
30
Konum
merkez-
[HIDE]İstanbul'da 90,6'dan yayınlarına devam eden Radyo 2000, 2000 Medya Grubu olarak büyümeye devam ediyor.

2000 Medya Grubu olarak radyo yayıncılığının ardından televizyon yayıncılığına da el atan grup ikinci radyo içinde kollarını sıvamış durumda. İlhan Çalcı yönetiminde büyüme çalışmalarına hız veren grup öncelikli olarak 2000 TV ‘nin stüdyo kurulumlarına başladı. Yaz aylarında yayına girmesi beklenen televizyon kanalının ardından grubun ikinci radyosu olacak Türk Halk Müziği içerikli istasyonunda çalışmalarında da son noktaya gelindi.

Büyüme konusunda çalışmalarını yürüten 2000 Medya Grubu ilk transferini yaptı. Uzun süre Uzan ve Doğan Grubu'nda başarılı işlere imza atmış Selim Kebapcı 2000 Tv'nin Teknik Müdürlüğüne atandı.

2000 Tv internet yayını çok yakında www.tv2000.org adresinden yapacak.[/HIDE]
 

byturan

Uzman Paylaşımcı
Aktif Üye
Katılım
29 Haz 2011
Mesajlar
54
Tepkime puanı
1
Puanları
8
Yaş
68
Konum
izmir
nedir bu acaba sürprizmi
 

hurzati

Aktif Üye
Katılım
20 May 2011
Mesajlar
424
Tepkime puanı
5
Puanları
18
Konum
usak
çok saçma bi şey ama gizli içeriği görmek ve forum kirliliği yaratmak için biz de teşekür edelim bakalım.sayın arkadaşlar bu saçma bir uygulama değil mi.bunun için teşekkür butonu olsa daha iyi olmaz mı.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst