gittigidiyor

2015 Yılının En İyi Android Oyunları

mekanik06

Aktif Üye
Katılım
21 Eyl 2015
Mesajlar
575
Tepkime puanı
5
Puanları
18
Konum
Avusturya
Android platformu için 2015 yılında yayınlanmış en iyi oyunları sizler için bir araya getirdik. 2015’in en iyi Android oyunları haberimizde.

23.12.2015 / 20:00
en-iyi-android-oyunlari-2015.jpg
2015 yılı teknoloji dünyası açısından dolu dolu bir yıl oldu. Yeni ürünlerin yanında yeni uygulama ve oyunlar da yıla damgasını vurmayı başardı. Özellikle 2015’te mobilin yükselişi uygulamalar ile arttı. Konsol kalitesinde oyunları mobil platforma taşıyan geliştiriciler, oyunculara eşsiz bir oyun deneyimi sunmayı yine bu yıl içerisinde başardı.
Biz de bu haberimizde 2015 yılında Android platformu için yayınlanmış birbirinden güzel oyunları sizler için bir araya getirdik.
Sizler için seçmiş olduğumuz Android oyunları ile mobil oyun deneyiminizi daha keyifli hale getirebilirsiniz. Dilerseniz lafı daha fazla uzatmadan 2015’in en iyi Android oyunları listemize giriş yapalım.
Lara Croft GO

Lara Croft GO, 2015’e damgasını vurduğunu aldığı ödüller ile kanıtladı. Bulmaca türündeki Lara Croft GO, gerek grafikleri gerekse zorlu bulmacaları ile oyuncuları mobil cihazların başına kilitlemeyi başardı.
Google Play Store’da 5 üzerinden 4,7 puan alan Lara Croft GO’yu mutlaka denemelisiniz.
Youtube Kanalımıza Abone Olun



:: Lara Croft GO oyununu indirmek için tıklayın

Fallout Shelter

2015’in en çok beklenen oyunları arasında yer alan Fallout 4, konsol ve PC’ler için geçtiğimiz aylarda yayınlanmıştı. Fallout’un geliştiricisi Bethesda, mobil oyuncuların karşısına ise Fallout Shelter ile çıktı. Hayatta kalma simülatörü olarak geçen Fallout Shelter, grafikleri ve bağımlılık yapma derecesinde oynanış ile ön plana çıkıyor.
Fallout Shelter, Google Play Store’dan 5 üzerinden 4,4 puan almayı başarıyor.
Youtube Kanalımıza Abone Olun



:: Fallout Shelter oyununu indirmek için tıklayın

Broken Age

Bulmaca-Macera türündeki Broken Age, kaliteli animasyonları ve konusu ile ön plana çıkıyor. Yüzüklerin efendisinden tanıyacağınız Elijah Wood’un Shay Volta karakterini seslendirdiği Broken Age oyunu ile keyifli dakikalar geçirebilirsiniz.
Broken Age, Google Play Store’dan 5 üzerinden 4,3 puan alıyor.
Youtube Kanalımıza Abone Olun



:: Broken Age oyununu indirmek için tıklayın

Limbo

2015’in Şubat ayında Android platformuna adım atan Limbo, farklı ambiyansı ile kendini ön plana çıkarıyor. Siyah ve beyaz renk tonlarının hakim olduğu oyunda; kaybolan kardeşini aramak için yola koyulan karakterimiz kendisini bir anda Limbo adı verilen bir dünyada buluyor ve aksiyon dolu maceramız burada başlıyor.
Limbo’nun puanı 5 üzerinden 4,7.
Youtube Kanalımıza Abone Olun



:: Limbo oyununu indirmek için tıklayın

Minecraft: Story Mode

Son yılların yükselen firması Telltale Games tarafından geliştirilen Minecraft: Story Mode oyunu, Minecraft evrenini hikaye modunda sunuyor. Bol bol RPG öğelerinin yer aldığı Minecraft: Story Mode oyununda yapmış olduğunuz seçimler oyunun sonunu etkiliyor. Dört farklı bölüme sahip olan Minecraft: Story Mode, oyunda hikaye arayanlar için biçilmiş kaftan.
Minecraft: Story Mode puanı 5 üzerinden 4,2.
Youtube Kanalımıza Abone Olun



:: Minecraft: Story Mode oyununu indirmek için tıklayın

UNKILLED

Mobil için en iyi FPS oyunları arasında gösterilen Dead Trigger oyununun geliştiricisi Madfinger Games tarafından geliştirilen UNKILLED, zombi üzerine kurulu FPS oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Zombi ve FPS öğelerini çok güzel bir şekilde işleyen UNKILLED, mobilde gelişmiş grafiklere sahip FPS oyunu arayanların kaçırmaması gereken bir yapım.
Youtube Kanalımıza Abone Olun



UNKILLED puanı 5 üzerinden 4,4.
:: UNKILLED oyununu indirmek için tıklayın

This War of Mine

Savaş oyunlarında her zaman savaşan taraf biz olduk. Peki, ya siviller? Savaşın çirkin yüzünü konu alan This War of Mine oyunu, her dakikasında tüylerinizi diken diken yapmayı başarıyor. Çaresizliği ve savaşın sebep olduğu düzensizliği iliklerinize kadar hissettirebilen This War of Mine için hayatta kalma türünün en iyi oyunu diyebiliriz.
This War of Mine 5 üzerinden 4,6 puan alıyor.
Youtube Kanalımıza Abone Olun



:: This War of Mine oyununu indirmek için tıklayın

MORTAL KOMBAT X

Tek dokunuş sistemi ile oynanan dövüş türündeki MORTAL KOMBAT X, kart sistemi sayesinde oyunculara deste genişletmek ve en güçlü karakterleri toplayarak rakiplere karşı üstünlük sağlama imkanı sunuyor. Grafikleri ile ön plana çıkan MK X, mobilde dövüş oyunu oynamak isteyenlerin kaçırmaması gereken bir yapım.
MORTAL KOMBAT X 5 üzerinden 4,4 puan alıyor.
Youtube Kanalımıza Abone Olun



:: MORTAL KOMBAT X oyununu indirmek için tıklayın

Need for Speed No Limits

EA Games’in geliştirmiş olduğu Need for Speed No Limits oyunu, gelişmiş grafikleri ve geniş modifiye yelpazesi ile ön plana çıkıyor. NFS: No Limits, uzun süredir mobilde Real Racing 3’ten başka kaliteli yarış oyunu bulup oynayamayanlar için birebir çözüm.
Need for Speed No Limits 5 üzerinden 4,3 puan almayı başarıyor.
Youtube Kanalımıza Abone Olun



:: Need for Speed No Limits oyununu indirmek için tıklayın

FIFA 16

Android platformunda yer alan FIFA 16, şüphesiz ki mobilde en iyi futbol oyunu. Oynanışı, dinamikleri ve gelişmiş grafikleri ile farkını ortaya koyan FIFA 16, tekli maçların yanında Ultimate Team modu ile mobilde multiplayer futbol deneyimi sunuyor.
FIFA 16 5 üzerinden 3,9 puan alıyor. (Son güncellemenin hatalı olması FIFA 16'nın puanını düşürdü)
Youtube Kanalımıza Abone Olun



:: FIFA 16 oyununu indirmek için tıklayın
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst