gittigidiyor

2015'te En Çok Hangi Oyun Konuşuldu?

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Oyunlar açısından dolu dolu bir yılı geride bırakmamızın ardından bakalım oyun basını, 2015 yılında en çok hangi oyun hakkında konuştu? İşte o oyunlar!


game-of-the-year-2015b.jpg
Hızlı bir şekilde gelişim göstermeye devam eden oyun sektörü, özellikle geçtiğimiz yıl piyasayı oldukça hareketlendirdi. Uzun yıllardır beklenen oyunların çıkışını gerçekleştirmesi ve oldukça kaliteli yapımların yer alması, oyuncular açısından 2015 yılını gayet yeterli kıldı.
Oyunlar bakımından böyle dolu dolu bir yılın ardından da bakalım oyun basını en çok hangi oyun hakkında konuşmuş?
2015'in en çok konuşulanı The Witcher 3!

Yapılan araştırmaya göre 2015 yılı içerisinde basın, yazılarında en çok The Witcher 3: Wild Hunt'a yer vermiş. Geçtiğimiz yılın en çok ödül toplayan oyunu olan veönümüzdeki yıl sinema filmiyle karşımıza çıkacak The Witcher'ın bu kadar konuşulması oldukça normal karşılanabilir.
İkinci sırada RPG oyuncularının yıllardır büyük bir heyecanla beklediğiFallout 4 bulunuyor. Barındırdığı açık dünya ögeleriyle de gayet başarılı bulunan oyun, 2015 yılına damga vuran oyunlardan biriydi.
Üçüncü sırada ise geçtiğimiz yıl birçok yenilik ve grafik geliştirmesiyle PC platformu için çıkan Grand Theft Auto V yer alıyor.
games_top15_year_2015.png

 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst