gittigidiyor

22.5 MP Sony IMX318 Kamera

nokya

Aktif Üye
Katılım
28 Haz 2012
Mesajlar
580
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Konum
almanya



Sony epeydir akıllı telefonlarından çok ürettiği kamera alıcıları sayesinde kasasını dolduruyor. Firmanın geliştirdiği ince gövdeli ve yüksek performanslı kamera alıcıları çok sayıda amiral gemisinde karşımıza çıktı. Çıtayı daha da yükseltmek isteyen Sony son olarak 22.5 MP kapasiteli Sony IMX318 alıcısını geliştirdi. CMOS tip alıcı bir ilki başararak bütünleşik hibrit otomatik odaklama sistemi ve 3 eksenli elektronik görüntü sabitleme sistemleri içeriyor. Hibrit AF odaklama sistemi, geleneksel kontrast odaklı AF ile faz algılamalı AF’yi birleştirerek çok daha hızlı odaklama yapabiliyor. Üç eksenli dijital görüntüleme sabitleme sistemiyse oluşan herhangi bir eksendeki titreşimi sönümleyebiliyor. Bunun için kameranın kullanıldığı cihazdaki jiroskop alıcısından gelen sinyaller esas alınıyor. 1/2.6 alıcının piksel aralığı 1μm ve önceki nesilden düşük. Bu sene içinde yeni nesil amiral gemilerinde karşımıza çıkıyor olacak.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst