gittigidiyor

38 bin Kartal

papalino

Aktif Üye
Katılım
25 May 2013
Mesajlar
556
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
65
Konum
kocaeli
fft104mm3328170.jpg

Vodafone Arena’daki yapım çalışmalarının sürmesi nedeniyle iç saha maçları için farklı statlara konuk olan Beşiktaş, Trabzonspor karşılaşmasına da bu sebepten dolayı Konya Arena Stadı’nda çıktı. Siyah-Beyazlılar’ın Konya’da oynadığı mücadeleye, İstanbul ve Ankara’dan başta olmak üzere birçok ilden Beşiktaşlı taraftarlar adeta akın etti. 42 bin kişilik dev spor kompleksinin 38 bin kişilik bölümü, Siyah-Beyazlı futbolseverler tarafından dolduruldu. Bu maç, 18 Ekim’de Türk Telekom Arena’da Galatasaray’la Fenerbahçe’nin oynadığı maçtaki 37 bin kişilik taraftar sayısını geride bıraktı. Maç öncesinde Kara Kartal’ın yıldızlarının sahaya ısınmak için çıktığı andan itibaren oyuncuları için sevgi gösterilerine başlayan Beşiktaşlı taraftarlar, oyunda başlama düdüğünün çalmasının ardından şova devam etti.

Oyuncular teşekkür etti

Karşılaşmanın neredeyse 90 dakikasında takımlarına desteği sürdüren Siyah-Beyazlı taraftarlar, ‘Saldır Beşiktaş’ım oley’ ve ‘Kartal gol gol gol’ şeklinde tempo tutarak Beşiktaşlılar’ı adeta ateşledi. Dev maçta Kara Kartal’ın gollerinin erkenden gelmesi sonrasında adeta mest olan ev sahibi ekibin futbolseverleri, oyunun sonuna kadar ateşli bir şekilde tezahüratlarına devam etti. Haftalar sonra ilk kez bu kadar büyük desteğin önünde maça çıkan Beşiktaşlı futbolcular, karşılaşmanın sonunda alkışlarla taraftarına teşekkür etti.

Konya değil Londra

Beşiktaş ve Trabzonspor arasındaki dev mücadeleye ev sahipliği yapan Konya Torku Arena’nın zemini, İngiliz takımlarının statlarını aratmadı. Önceki gün aynı statta Torku Konya-Mersin İdman Yurdu karşılaşmasının oynanmasına rağmen sahada hiçbir bozulma olmazken oyunculara oyun içinde büyük kolaylık sağladı. İki takımın futbolcuları da zeminden doğan bir problemle karşı karşıya kalmadı.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst