gittigidiyor

4k dönüştürücü

aozaslan

Aktif Üye
Katılım
7 Ara 2011
Mesajlar
228
Tepkime puanı
0
Puanları
16
Konum
Sorgun
iyi geceler arkadaşlar.kullandığım televizyon full hd sony LCD televizyon ve kamosonic 1512 hd uydu alıcısı var.bilindiği gibi artık 4k yayınlar başladı.biraz araştırma yaptığımda 4k dönüştürücülerin olduğu rasladım bu cihazı alsam uydu alıcısını takıp 4k yazan yerinide tv ye taksam uydudaki 4k yayınlarını izleyebilirmiyim.ayrıca şu anda iptv kullanıyorum ve kamosonic cihazda yüklü ve iptv de 4k filmleri var.bu haliyle izleyemiyorum. dönüştürücü ile izleyebilirmiyim.(internet hızımda sorun yok şu anda 35 mb hızın kablosuz olarak dahi 32-33 mb alıyorum.4k iptv için 25 mb yeterli diyor iptv sağlayıcım.)
 

digimy

Emirdağlı
Yönetici
Administrator
Katılım
13 May 2011
Mesajlar
6,768
Tepkime puanı
1,290
Puanları
113
Konum
Emirdağ
Web sitesi
www.kahramanelektronik.com
sana gelen yayın 1080 ise hiçbir aparat 2048 yapmaz onu zannetmiyorum
senin linkdeki sadecee bir swich çoklayıcı
 

aozaslan

Aktif Üye
Katılım
7 Ara 2011
Mesajlar
228
Tepkime puanı
0
Puanları
16
Konum
Sorgun
son günlerde iptv sağlayıcım full hd(1080) ve hd (720) olarak iki ayrı kanalın yanına birde full hd(50 fps (hevc codec) diye bir kanal daha eklemiş 720 ve 1080 göre çok daha canlı ve net görünüyor.bu sanırım 4k değil ama çok net görüntü var bu hangi sisteme ait görüntüdür.televizyonuz full hd LCD ultra değil neden bu daha net görüntü veriyor.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst