gittigidiyor

4K Monitör Predator XB321HK Tanıtıldı!

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Acer, yeni oyuncu monitörü Predator XB321HK'yi tanıttı. İşte 4K çözünürlükle IPS teknolojisini bir araya getiren, Acer Predator XB321HK teknik özellikleri!


acer-predator-x34-front-1456920869.jpg
Acer, oyuncular için ürettiği Predator serisine, üst seviye donanıma sahipXB321HK monitörünü ekledi.





Acer'ın Predator serisine ait keskin hatların kullanıldığı devasa monitörün, büyük yapısı teknik özelliklerine de yansımış.
Acer Predator XB321HK özellikleri!

32 inç boyutunda IPS ekrana sahip olan monitör, 3840x2160 çözünürlüğü ile dikkat çekiyor. Monitörde kullanılan, Nvidia G-SYNC teknolojisi ise büyük bir önem taşıyor.
carousel.png
Zira, halen üst seviye ekran kartları bile 4K çözünürlükte zorluk çekerken, G-SYNC ile oyunlarda yaşanan görüntü yırtılmaları monitör tarafında halledilerek ekran kartlarının yükü hafifletiliyor. Ancak bu teknoloji, sadeceNvidia ekran kartları ile çalışıyor.
predator-xb321hk-back-right-angle_575px.png

4 ms tepki süresi bulunan Predator XB321HK'da, Acer tarafından %100 sRGB renk doğruluğu iddia ediliyor.
Bağlantı noktası olarak DisplayPort 1.2, HDMI ve dört adet USB 3.0girişinin bulunduğu monitör, mavı ışık filtresi ve parlamayı azaltan EyeProtect teknolojisi ile geliyor.
Acer Predator XB321HK, 1299 dolar fiyat etiketi ile satışa sunulacak.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst