gittigidiyor

4K'yı Bitirecek Videolar Geliyor!

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Paris'te düzenlenen Canon Expo etkinliğinde 4K'ya daha yeni alışan teknoloji tutkunlarını heyecanlandıran Canon EOS System 8K ürünleri anlatıldı.


canon-8k-1444985733.jpg
Canon’un Paris’te düzenlenen ve 5 yılda bir yapılan Canon Expo fuarında,Canon EOS System 8K ürün grubuna ait yeni nesil teknolojiler sergilendi.
Canlı ortamda 8K kayıt yapabilen kameralarla çekilen sahnede elde edilen detaylar, yine yüksek çözünürlüğe sahip ekranlara canlı olarak yansıtıldı.
Canon EOS System 8K Coşturuyor!

8K kayıt yapabilen kameralar sayesinde, çektiğiniz görüntülerdeki en ufak detayı bile rahatlıkla yakalayabileceksiniz. Şu anki 4K video kaydından iki kat daha net görüntü yakalama imkanı sunan 8K teknolojisi size şimdiye kadar gördüğünüz en üst düzey kaliteyi sunuyor.
8K çözünürlükte (8192x4320) saniyede 60 fps'lik (frame per second) bir performans sergileyen Canon'un yeni teknolojisi kullanıcılarına rakipsiz bir görüntü kalitesi ve keskinlik vaat ediyor.
Sahnede yer alan en küçük detayların bile çok net görüldüğü sistem sayesinde ev eğlencesinden tutun da, sinema ve kurumsal çözümlere kadar ilgili bütün sektörler kendini yenilemek zorunda kalacak gibi görünüyor.
Etkinliğin web sitesi: Welcome to Canon EXPO Paris 2015
Canon Eurasia'nın sosyal medya hesaplarından gelişmeleri takip edebilirsiniz;
Canon Expo'da
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst