gittigidiyor

Acer'dan Oyunculara Özel Monitörler

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Acer, Predator Z1 isimli oyuncu odaklı monitör serisini yeniledi. Kavisli ekran yapısıyla dikkat çeken monitörlerde Nvidia G-Sync görüntü teknoloji yer alıyor.


acer-monitor.jpg
Acer özellikle geçtiğimiz yıldan bu yana monitör piyasasında varlığını hissettiren Predator Z1 monitör serisine üç yeni model daha ekledi.
Oyunculara hedef alan yeni monitörler kavisli ekran yapılarıyla dikkat çekerken, yine kullanılan renk seçenekleri tam da oyuncu odaklı.






27, 30 ve 31.5 inç büyüklüğünde 2560x1080p çözünürlüklü VA LCD ekran ile donatılan monitör çözümlerinde kavisli yapı 1800R eğim değerine ulaşabiliyor.
21:9 ekran formatına sahip Predator Z1 serisi monitörler 178 derece görüş açısı sunuyor ve Acer’ın iddiasına göre Adobe sRGB renk gamının %100’ünü karşılayabiliyor.
acer-predator-z1-001.jpg

Yeni nesil monitörlerde dikkat çeken bir diğer husus ekran yenilenme hızları. 4ms tepki süresine sahip monitörlerden 30 inçlik model 200Hz, 27ve 31.5 inçlik modeller ise 144Hz ekran yenilenme hızı sunuyor.
Oyuncu odaklı monitörler


Acer, Predator Z1 serisi monitörlerde Nvidia ile ortaklığa giderek Nvidia G-Sync görüntü teknolojisine yer veriyor.
Nvidia üretimi uyumlu GPU’larla kullanıldığında devreye giren ekran teknolojisi, monitörün yenilenme hızını, grafik işlemci ünitesiyle senkronize ederek akıcı bir oyun deneyimi vaat ediyor.
Nvidia G-Sync teknolojisi ayrıca oyun esnasında nesnelerin daha keskin ve canlı görünmesini sağlıyor.
benefit_f-b_predator_z1_back.jpg

USB 3.0 hub ve ortam ışığı sensörü özellikleriyle de dikkat çeken Acer Predator Z1 serisi monitörler haziran ayında Avrupa’da raflarda olacak. Monitörlerin fiyatı 599€’dan başlayacak.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst