gittigidiyor

Adı üstünde Kartal. 2-0

papalino

Aktif Üye
Katılım
25 May 2013
Mesajlar
556
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
65
Konum
kocaeli
Geçen hafta tam 1549 gün sonra liderlik koltuğuna oturan Beşiktaş; Trabzon ve Erciyes'in ardından Gaziantep'e de acımadı, ligde 3'te 3 yapan tek takım olarak rakiplerine tepeden baktı. Siyah-Beyazlı ekibi zafere taşıyan ise biri penaltıdan olmak üzere iki şık gol atan Hugo Almeida'ydı. Olimpiyat'ı dolduran Beşiktaş taraftarı da yine 10 numaraydı...

fft104mm2495132.jpg

Olimpiyat ateşi

Sorunlar yumağı olan Olimpiyat Stadı’na Beşiktaş renk verdi. Galatasaray, Belediye ve Milli Takım da burada maç oynadı. Kartal, stadın tüm sevimsizliğini üçüncü maçta ortadan kaldırmasını bildi. CAS kararı ardından gardı düşen Siyah-Beyazlılar; Antep’i rahat geçip, liderliğini sürdürdü. Sayıları azalsa da, taraftarlar herkesin içini ısıttı...

Fernandes çözüm merkezi

Trabzonspor ve Tromsö maçlarindaki coşku yoktu dün gece. Ama değişmeyen bir isim vardı: Manuel Fernandes. Portekizli ilk yarıda atılan iki golde de baş roldeydi. Önce 25’te Almeida’nın önüne al da at dercesine pas uzattı. Vatandaşı bu ikramı geri çevirdi. Üç dakika sonra yine Fernandes’in atağında Hutchinson araya girdi. Almeida bu kez zor pozisyonda olmasına rağmen sert vurdu: 1-0.

Gol sonrası da değişen bir şey olmadı futbol adına. Vasatı aşmayan oyunda, 35’teki penaltı bu yarıya damgasını vurdu. Binya, ceza alanına giren Fernandes’i gereksiz indirince, penaltıya sebebiyet verdi. Tribünler sahaya uzak olduğu için, taraftarlar hakeme tepki verdiler! Ancak kusurlu hareket ceza alanı içinde başlayıp, dışarda bitti. Bu açık ve netti. Almeida da penaltıdan skoru 2-0’a taşıdı...
Bu yarıda öyle göze batan başka bir şey de olmadı. O bildiğimiz, Gaziantepspor’dan eser yok. Maçı tribünden izleyen Uygun’un ekibi; ne mücadele etti ne golü düşündü. Ne yaptığını bilmeden, sahada dolanıp durdu. Amatör takımdan farklı görüntü veremedi.

Takım savunması budur

İkinci yarı Gaziantepspor skora razı görüntüdeydi. Maç böyle bitsin de dönelim mantığı ile zamana oynadılar. Bu da Kartal’ın işine yaradı. Biliç sol tarafa monte ettiği Hutchinson’ı gördü. Maç içinde oyuncularının yerlerini değiştirip bir anlamda taktik çalısması yaptırdı.

Kartal’da Olcay, zaman zaman da Gökhan aksadı. Ancak diğer isimler anında devreye girip yardımlaşmayı üst seviyeye çıkardı. Asıl öne çıkan ise takım savunmasıydı. Kartal artık rakiplere öyle kolay pozisyon vermiyor. En büyük handikap olan duran ve yan toplar da aksamıyor. Bu durum en az liderlik ve alınan skorlar kadar önemli olarak ortada duruyor... Maçın son anlarında Muhammed’in kullandığı serbest atışta yan direkte patlayan top, genç futbolcu adına şanssızlıktı.

 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst