gittigidiyor

Af yok!

papalino

Aktif Üye
Katılım
25 May 2013
Mesajlar
556
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
65
Konum
kocaeli
fft104mm2517398.jpg

Süper Lig’de Beşiktaş’ın en zor deplasmanlarından biri olarak gösterilen Bursaspor karşılaşması, beklenenin aksine kolay geçti. Bunda da en büyük pay sahipleri, Galatasaray derbi sonrası yeni sözleşme için yönetimle masaya oturacak Siyah-Beyazlılar’ın Portekizli oyuncuları Hugo Almeida ile Manuel Fernandes’ti. Milli ara öncesi ligde oynanan Gaziantep mücadelesinde fileleri havalandıran Almeida, bu maçta sakatlanmıştı. Sonrasında hızlı bir tedavi sonucu Bursa’da sahne alan yıldız futbolcu, şovuna kaldığı yerden devam etti. Tecrübeli forvet, üst üste 5. karşılaşmasında 6. golünü, 14. dakikada Olcay’ın pasıyla ceza sahasında filelere yolladı. Avrupa’daki iki Tromsö maçını boş geçmeyen Almeida, Kayseri Erciyes ve Gaziantep’i de avlamayı başarmıştı.

Sivok’a kornerden pası verdi

Almeida’nın yanı sıra takımın beyni olarak gösterilen Fernandes de, üst üste 6. resmi sınavında 6. asistini yaptı. Tomas Sivok’un golünde kornerden pası atan isim olan Fernandes, hem Kara Kartal’ı saha içinde yönlendirdi hem de oyunda kaldığı süre boyunca çok koştu ve çabaladı. Duran topların hemen hemen hepsini kullanan deneyimli yıldız, hata yapan arkadaşlarını sık sık uyarırken, teknik direktör Slaven Bilic’in saha içindeki en büyük yardımcısı konumundaydı.

 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst