gittigidiyor

Ahmet Çakar'dan Galatasaray iddiası

eftt

Uzman Paylaşımcı
Vip Üye
Katılım
13 May 2011
Mesajlar
4,553
Tepkime puanı
9
Puanları
38
Konum
Gölcük
s6392.jpg


Spor yorumcusu Ahmet Çakar Galatasaray hakkında flaş bir iddia ortaya attı

Beyaz TV'de yayınlanan futbol programında yorumculuk yapan Ahmet Çakar, Galatasaray'ın sezon sonunda teknik direktör Fatih Terim'in yerine Alman hoca Jupp Heynckes'i getireceğini öne sürdü.

G.Saray'ın yeni antrenörüyle ilgili çok önemli duyumlar aldığını söyleyen Çakar, "Aldığım bilgiye göre Galatasaray yönetimi gelecek sezon için Jupp Heynckes'le görüşüyor. Hoca Almanya'da hazır. Alo dediğin an çıkıp gelecek" şeklinde konuştu.

Bu sözlerin üzerine bir başka yorumcu Sinan Engin de, "Ben Fatih Terim'in 4 maç için milli takımın başına geldiğine inanmıyorum. Bu bana mantıksız geliyor. Kimse 4 maç için bir şey yapamaz, sonuçta Terim çıkıp kendisi oynamayacak. O yüzden Fatih Terim mayıs ayının sonunda Galatasaray'ı bırakacak gibi geliyor bana" ifadelerini kullandı.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst