gittigidiyor

AMD, R9 Fury X2 Modelini Geciktirecek

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa

[h=2]AMD yönetiminden gelen resmi bir açıklama, çift işlemcili Fury X2 modelinin özellikle geç çıkarılacağını doğruladı.[/h]Bir süredir piyasada dolaşan söylentiler, AMD yönetiminden gelen bir açıklama ile doğrulanmış oldu. Bu açıklamaya göre, AMD tarafından çıkarılması beklenen R9 Fury X2 ekran kartı, 2016 yılının ilerleyen aylarına ertelendi.
AMD’nin en güçlü ekran kartı olması beklenen Fury X2, yeni nesil Fiji ailesi işlemcilerden iki tane barındıracak. Bu kartın da diğer Fiji işlemcili kartlarla birlikte 2015 bitmeden piyasada olması hedefleniyordu. Ancak AMD yönetimi bu modelin çıkışını geciktirme kararı almış.
Yapılan açıklamaya göre Bu kararın arkasında yatan sebep, VR pazarına yönelik beklentiler. AMD bu güçlü kartı 2016 yılında piyasaya çıkacak olan Oculus Rift ve HTC Vive gibi VR gözlük setleriyle tam uyumlu olacak şekilde optimize etmeyi amaçlıyor. Bu VR gözlüklerinin son sürümleri henüz kesinleşmediğinden, AMD yönetimi de biraz daha beklemenin ve kartı geliştirmenin daha iyi olacağına karar vermişler.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst