gittigidiyor

AMD Radeon RX 480, Haftaya Satışa Çıkıyor

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa

AMD’nin yeni nesil Polaris mimarili ekran kartı Radeon RX 480, gelecek hafta satışa çıkıyor.

AMD, bir süre önce düzenlenen etkinlikte, yeni ekran kartının çıkış tarihiyle ilgili herhangi bir açıklama ise yapılmamıştı.
Ancak daha sonradan çıkan söylentiler, RX 480’in Haziran sonunda satışa çıkacağı yönündeydi. Son olarak bu bilgiler AMD’nin Polonya Facebook sayfası tarafından doğrulandı.
Yeni ekran kartının 4 GB ve 8 GB olmak üzere iki farklı versiyonu var. Fiyatlar 199 dolar ve 229 dolar olarak belirlenmiş. AMD dışındaki markaların çıkaracağı özel soğutmalı modellerde fiyatlar biraz daha yükselecek. Tabii bu fiyatların Türkiye dışında geçerli olacağını da ekleyelim.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst