gittigidiyor

Android Arama Kayıtlarını Yedekleme Excel’e Aktarma

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
images


Android’li telefonların arama geçmişindeki tüm kayıtları Excel programına aktarmak için tamamen ücretsiz olan Call History Manager uygulamasını kullanabilirsiniz.

Öncelikle uygulamayı buradan yükleyin. Uygulamanın arayüzü alttaki resimde gösterilmiştir.



Call-History-Manager-interface.png


Burada en üstteki menülerden tüm arama kayıtlarını, gelen aramaları, giden aramaları ve cevapsız aramaları seçerek dilediğinizi Excel programına aktarıp yedeğini alabilir veya düzenleme yapabilirsiniz. Aşağıdaki ekran görüntülerini inceleyerek programın kullanımı ile ilgili daha iyi bir fikir edinebilirsiniz. Örneğin en üst sol köşedeki All butonuna tıklayıp Export to excel seçeneğine tıklayarak tüm arama kayıtlarını Excel programına aktarabilirsiniz. Hatta dilerseniz oluşturulan Excel dosyasını Gmail hesabınıza veya Google Drive gibi bulut depolama hesabınıza da yollayabilirsiniz.

Call-History-Manager-export-tab.png

Call-History-Manager-in-action.png

images

 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst