gittigidiyor

Android Hackers Oyunu Apk indir

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
1474926587_hackers.jpg

Hackers Apk indir
Hackers adlı oyun android market üzerinden bizlere hizmet vermekte olan son zamanların en popüler oyunlarının başında gelir. Bu oyun genel olarak yazılım dünyası ile ilgili o karmaşık dünyayı bizlere yansıtan karmaşık ilişkiler ağının olduğu oldukça profesyonel bir oyundur.

Strateji dalında hizmet vermekle beraber aynı zamanda düşünmeyi gerektiren son zamanların popüler uygulamalarının başında gelir. Market üzerinden indirip oynamak isteyince karşılaşacak olduğunuz sorunların başında ne gelir diye sorduğunuz zaman ise oyuna istenen yüksek ücretler denebilir.

Burada devreye hackers apk indir sözcüğü girer. Bu özellik ile sadece telefona indireceğiniz apk dosyası sayesinde bu oyunu ücretsiz olarak çok rahat bir şekilde indirme şansı yakalarsınız. Bu sebepten dolayı son zamanların gözdesi haline apk dosyası indirme gelmiştir. Çünkü sadece yarım saat içinde indireceğiniz bu dosya ile hiçbir şekilde ücret ödeme zorunluluğu içine girmeden bu şansı yakalarsınız.

Tabi ki bu uygulamayı bilen üreticiler de zarar etmemek için artık birçok oyun ya da uygulamada fiyatları hem aşağı çekmiş hem de birçoğu artık tamamıyla fiyat istemeyi bir kenara bırakıp başka işlere yönelmişlerdir.







eset_antivirus.png
[h=1][FONT=&quot]DOSYALAR[/FONT][/h]
[63,06 Mb]
Hackers.apk
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst