gittigidiyor

Android ve iOS için Cortana Çıktı!

mekanik06

Aktif Üye
Katılım
21 Eyl 2015
Mesajlar
575
Tepkime puanı
5
Puanları
18
Konum
Avusturya
Bir süredir Beta testleri devam eden Cortana, nihayet Android ve iOS için resmi olarak yayınlandı. İşte Android ve iOS için Cortana'nın detayları ve indirme linki!

09.12.2015 / 17:15
iphone-cortana-mockup-1449674358.jpg
Windows 10 ile hayatımıza giren sesli asistan Cortana'nın, Android ve iOS sürümleri birkaç aydır Beta aşamasındaydı. Standart Android'in yanı sıra Cyanogen ile çalışan telefonlara da gelecek Cortana, bugün resmi olarak App Store ve Google Play Store'daki yerini aldı.
iOS ve Android platformlarında boy gösteren Cortana henüz Türkçe dil desteğine sahip değil. Ancak Cortana'yı denemek istiyorsanız, aşağıdaki indirme linklerini kullanarak uygulamayı indirebilirsiniz.
:: Android için Cortana indir

:: iOS için Cortana indir

cortana.JPG

Peki, Siri ve Google Now ile yarışan Cortana, Android ve iOS kullanıcılarına neler sunuyor? İşte kısaca Android ve iOS için Cortana özellikleri!
Android ve iOS için Cortana özellikleri neler?

- Android için "Hey Cortana" komutu
- Bildirimler
- Hatırlatmalar
- PC ile senkronizasyon
- Soruları cevaplama
- Arama, mesaj gönderme, mailleri kontrol etme
- Şakalar ve çok daha fazlası
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst