gittigidiyor

Angry Birds Play Store'dan Kaldırılıyor

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın

Angry Birds'i oyun oynamasanız bile muhakkak duymuşsunuzdur.​


Angry Birds'i oyun oynamasanız bile muhakkak duymuşsunuzdur.


İlk oyunu 2009 yılında yayınlanan, mobil cihazlarda yeni bir devrin başladığı o kritik zaman aralığında çok doğru bir atılımla pek çok cihazda yerini akıveren oyun sonrasında sayısız ürün ve sinema filmi gibi pek çok yan ürüne de kavuşarak popüler kültürün sağlam bir parçası oldu.


Oyunun geliştiricisi olan Rovio Entertainment'ın resmi hesapları üzerinden yapılan duyuru ile Angry Birds'ün 23 Şubat itibariyle Play Store üzerinden kaldırılacağı kullanıcılarla paylaşıldı.

Angry Birds'ün Play Store'dan kaldırılma sebebi ise firmanın diğer oyunlarını kötü etkilemesi!​


Angry Birds'ün Play Store'dan kaldırılma sebebi ise firmanın diğer oyunlarını kötü etkilemesi!


Rovio tarafından yapılan açıklamada firmanın diğer oyunları üzerindeki etkisi sebebiyle böyle bir karar alındığı açıklanmış vaziyette. Angry Birds Play Store'a veda etse de oyun cihazında bulunan kişilerce oynanmaya devam edilebilecek.

iOS kullanıcıları ise oyuna App Store üzerinden erişmeye devam edebilecekler.​


iOS kullanıcıları ise oyuna App Store üzerinden erişmeye devam edebilecekler.


Kaldırılma kararı yalnızca Play Store için geçerliyken iOS kullanıcıları bundan etkilenmeyecekler. Ancak Angry Birds bundan sonrasında App Store üzerinde Red's First Flight adıyla arz-ı endam edecek.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst