gittigidiyor

Apple’dan skandal: iPhone 15 Pro’nun bataryası şişti!

kaptan-8

Vip Üye
Katılım
14 May 2011
Mesajlar
5,989
Tepkime puanı
1,000
Puanları
113
Konum
TR
iPhone serisi ısınma sorunlarıyla gündeme gelmeye devam ediyor. iPhone 15 Pro şişen bataryası ile skandala imza attı.

iphone-15-pro-sisen-bataryasiyla-gundem-oldu1.webp



Apple, hayranlarını şaşırtmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde şirket görkemli bir lansman töreniyle yeni cihazlarını duyurdu. Gecenin en konuşulan cihazlarından biri hiç şüphesiz iPhone 15 serisiydi. Hala da konuşulmaya devam ediyor. Ancak Apple’ın yeni amiral gemisi ısınma sorunuyla gündeme geldi. iPhone 15’in piyasaya çıkmasıyla şikayetlerin ardı arkası kesilmez oldu. Şimdi de bir kullanıcıdan gelen fotoğraf Apple’ın imajını epey sarsacak. İşte detaylar…
iPhone 15 Pro şişen bataryasıyla gündem oldu!
iPhone 15 Pro ve iPhone 15 Pro Max aşırı ısınma sorunları zaten gündem olmuştu. Bazı kullanıcılar her iki amiral gemisinin de tutulamayacak kadar sıcak olduğundan sıcak olduğundan yakınıyorlardı. Ancak bu sefer ortaya çıkan görüntüler pes dedirtti. Bir reddit kullanıcısı sahip olduğu iPhone 15 Pro’nun alt ekran aksamını hafifçe ayıran bir çıkıntıyı paylaştı. Ne yazık ki bu görüntüler iPhone 15 Pro’nun şişen bataryasına aitti.


iphone-15-pro-sisen-bataryasiyla-gundem-oldu.jpg



Bu görüntünün ortaya çıkması Apple için tam bir skandal. Bu skandal görüntüyü paylaşan Reddit kullanıcısı sipariş ettiği telefonunu pazartesi günü teslim aldı. İlk başta göze çarpmayan bu detay, daha sonra dikkatli incelendiğinde büyük bir sorunun habercisi niteliğindeydi. Reddit kullanıcısı kılıfını takmaya çalışırken kılıfın düzgünce oturmadığını farketti. İlk başta sorunun kılıfta olduğunu düşündü. Ancak detaylı incelemenin ardından ekranın alt kısmından şişmiş bataryası göze çarptı. Cihaz halen çalışıyor olsa da şarja takılmaması gerekiyor.

Apple Store ise bu olay karşısında sorumluluk kabul etmedi. iPhone 15 Pro sahibine bu konuda yardımcı olmadı. Gerekçe olarak bataryası şişmiş iPhone 15 Pro modelinin Verizon mağazasından alındığını söyledi. Kullanıcın satın aldığı yeri ziyaret etmesi gerektiğini sorumluluğunun Verizon mağazasına ait olduğunu ekledi. Bu olay ise iPhone topluluğunda epey yankı uyandırdı. iPhone topluluğu, App Store satış noktasının bu davranışının tamamen kabul edilemez olduğunu söyledi.
Reddit kullanıcısı daha sonra Verizon’un üniteyi değiştirmeyi kabul ettiğini duyurdu. Ne yazık ki kullanıcı bir süre telefonsuz kalacak. Bu olayın duyulması Apple’ın sarsılmaz imajını tehlikeye atıyor. Neyse ki bu ilk vaka. Umarız ki bu vakaların devamı gelmez.


shiftdelete.net
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst