gittigidiyor

Asus B150I ve B150M Anakartları Tanıtıldı

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
asus-logo-2_1.jpg

ASUS, Pro Gaming serisine üç adet anakart ekledi. Bunların içinde iki adet Pro Gaming Aura anakart da bulunuyor. Anakartların özellikleri için sizleri haberimize alalım.


b150i-pro-gaming-aura.jpg
ASUS'un Pro Gaming serisine eklediği anakartlar, B150I Pro Gaming/Wi-Fi-/Aura, B150I Pro Gaming/Aura ve B150M Pro Gaming oldu.
pro-gaming-aura.jpg
..
Mini-ITX boyutlarındaki B150I Pro-Gaming/Wi-Fi/ Aura ve B150I Pro Gaming/Aura, firmanın RGB LED aydınlatma sistemine, entegre su soğutma girişlerine veASUS'un kendine özel RAMCache teknolojisine sahip.
b150i-pro-gaming-wifi-aura.jpg
B150 Pro Gaming/Wi-Fi/Aura aynı zamanda içerisinde Multi-User MIMO (MU-MIMO) alan arttırma teknolojisine sahip 2x2 802.11ac Wi-Fi da barındırıyor. Üç anakart da 2133MHz hızına kadar çıkabilen DDR4 desteği sunuyorlar ve hepsinde en son çıkan NVM Express (NVMe) M.2 bağlantısı bulunuyor.
pro-gaming-aura-3d.jpg
Bütün anakartlar, LANGuard teknolojisine sahip Gigabit LAN, Sonic Radar II'li Supreme FX ses kartı barındırıyor. Ürünler hakkında henüz bir fiyat bilgisi bulunmuyor.

pro-gaming-aura.jpg
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst