gittigidiyor

Asus dan yenilik. Miracast uyumlu yeni kablosuz görüntü aktarımı aparatı duyuruldu

havefun

Aktif Üye
Katılım
26 May 2012
Mesajlar
58
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
46
Konum
samsun
P_500.jpg

Günümüzde kablosuz olarak görüntü aktarımı amacıyla pek çok teknoloji geliştirilmiş durumda ve bu teknolojiler artık bir USB bellek boyutlarına sığabiliyor. Asus, bunlardan birisini kullanan Miracast Dongle adlı yeni bir aparat duyurdu.


Ürün içerik aktarımı için Miracast teknolojisi kullanıyor. Miracast, WiFi üzerinden cihazlar arası içerik aktarımına imkan tanıyor ve sadece uyumlu WiFi yongaları arasında bu mümkün oluyor. Google, Jelly Bean sürümü ile bu standarda destek sunmaya başlamıştı.


Miracast Dongle, 802.11 b/g/n/a standartlarını kullanıyor ve Full HD çözünürlüğe kadar içerikleri aktarabiliyor. HDMI üzerinden harici ekranlara bağlanabilen Miracast Dongle, microUSB yuvası ile gerekli enerjiyi elde ediyor.


Cihazın hangi modellerle uyumlu olduğu açıklanmadı ancak Asus kendi Nexus cihazlarının Miracast Dongle ile çalışacağını belirtiyor. Ürünün önümüzdeki aylarda satışına başlanacak ve fiyatı 80 Avro.
http://www.youtube.com/watch?v=i9WNbOHbhc8
 
Son düzenleme:

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst