gittigidiyor

Asus, ZenFone 2 Laser’i ilk kez Türkiye’de tanıttı

mekanik06

Aktif Üye
Katılım
21 Eyl 2015
Mesajlar
575
Tepkime puanı
5
Puanları
18
Konum
Avusturya
asus-zenfone-2-laser-i-ilk-kez-turkiye-de-tanitti-1756163.Jpeg



ASUS, amiral gemisi akıllı telefonu ZenFone 2’nin 3yeni modelini tanıttı. Tanıtım toplantısında ASUS, ZenFone 2 Laser’in 6 inç ekrana sahip versiyonunu tüm dünyada ilk kez Türkiye’de görücüye çıkardı. 5, 5.5 ve dünyada ilk kez Türkiye’de gün yüzüne çıkan 6 inç versiyonları ile ZenFone 2 Laser, lazer bazlı otomatik odak özelliğine sahip 13MP PixelMaster kamerası ile fotoğraf ve video tutkunlarının vazgeçilmezi olmayı hedefliyor.

ZenFone Selfie modeli ise 13MP PixelMaster ve Real Tone flaş özelliklerine sahip ön ve arka kameraları ile selfie çekimlerinde çıtayı yükseltiyor. ASUS Sistem İş Grubu Türkiye Ülke Müdürü Bora Aras, “ZenFone ailemizin ilk versiyonlarını Ağustos 2014’te tanıtmıştık. Kısa süre içerisinde tüketicilerden çok büyük talep gördük. Yoğun talep sonucunda 2014’ün 4’üncü çeyreğinde zincir teknoloji mağazalarında en çok talep gören ilk 3 markadan biri olduk. Bu yıl Haziran’da tanıttığımız ZenFone 2 ile bu başarımızı daha da artırdık. ZenFone Selfie, ZenFone 2 Laser ve ZenFone Go ile başarımızı sürdüreceğiz” dedi.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst