gittigidiyor

Avea HerYöne Tarifesi

sgater

Uzman Paylaşımcı
Aktif Üye
Katılım
4 Haz 2013
Mesajlar
62
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
38
Konum
İZMİR
HerYöne Tarife şimdi de faturasız hatlara!
Dilediğin paketi seç, hesap yapmadan konuş.

Kayıt olmak istediğin paketin süresini yazıp 5878'e ücretsiz gönder, pakete kayıt ol.
İstediğin zaman istediğin paketi al, dilediğince konuş.

Paket Ücreti 10 TL 20 TL 40 TL 80 TL
1p.gif
Paket Süresi 75 dk 150 dk 400 dk 1000 dk
1p.gif
Şebeke içi 41,5 Kr / dk
1p.gif
Ev /İş* 41,5 Kr / dk
1p.gif
Diğer operatör 41,5 Kr / dk
1p.gif
SMS 41,5 Kr

Tarife, paket ya da kampanya kapsamında hattınıza tanımlanan, ücretlendirilmeyen görüşme süreleri; yarışma servisleri, sohbet hatları, Avea Müşteri Hizmetleri, tüm katma değerli hizmet sunulan numaraları ve özel servis numaralarına doğru yapılan aramaları, KKTC dahil yurtdışı, faks, data, WAP aramalarını ve görüntülü aramaları kapsamamaktadır. Bilgi ve Danışma numaraları ve yukarıdaki aramalar için belirlenen ilgili ücretlere Servis Ücretleri ve TT Özel Servisler kısımlarından ulaşabilirsiniz.

(*) Avea ile anlaşmalı sabit telefon hizmeti veren işletmeci yönleridir.

Tarifenin ücretlendirme periyodu 60 saniyedir. Paketlerin ücretlendirme periyodu ise 30 saniyedir.
AVEA İletişim Hizmetleri A.Ş., fiyatları güncelleme hakkına sahiptir.





  • Aboneler, kayıt olmak istedikleri paketin süresini yazıp 5878'e ücretsiz SMS göndererek pakete kayıt olabileceklerdir.
    Örn: 75
  • Paket kapsamındaki ücretsiz süreler, yurt içi her yöne (Özel Servis Numaraları, bilgi ve danışma numaraları, Katma Değerli Hizmetler, Avea Müşteri Hizmetleri vb. hariç) doğru kullanılabilecektir. Ücretsiz süreler görüntülü aramalarda kullanılabilir.
  • Paketlerin kullanım süresi 30 gündür. 30 gün sonunda kullanılmayan süreler silinir.
  • 30 gün sonunda abonenin hattında yeterli bakiyenin olması durumunda paket kaydını yenilemesine gerek kalmadan, otomatik olarak paketten faydalanmaya devam edecektir.
  • Aboneler, 30 günlük kullanım süresinden önce paketteki süreleri tüketirlerse, istedikleri pakete tekrar kayıt olabileceklerdir.
  • Herhangi bir pakete kayıt olunmadığında ya da paket kapsamındaki süreler tüketildiğinde yapılan yurt içi aramaların dakikası 41,5 Kuruştur.
  • Tarife kapsamındaki paketlerden yararlanmak için aylık makul kullanım limiti 3.000 dakikadır, 30 günlük süre içinde, paket kullanımının 3.000 dakika olması halinde 30 günlük sürenin bitimine kadar tarife kapsamındaki paketlerden herhangi birine kayıt yapılamayacaktır.
  • Paketin otomatik yenilemesini iptal etmek için abonelerin İPTAL yazıp, 5878'e ücretsiz SMS göndermeleri yeterli olacaktır.
  • Bu tarifeye numara taşınabilirliği (NT) yoluyla kayıt olan aboneler, mevcut NT Kampanyasından faydalanabileceklerdir.
  • Tarife kapsamındaki tüm aboneler, AranKazan ve NT Kampanyası dışındaki, ücretsiz dakika veya TL verilen herhangi bir kampanyadan veya diğer konuşma paketlerinden ( Heryöne 200 vs.) faydalanamayacaklardır.
  • Bu tarife dışındaki aboneler, tarifenin paketlerinden yararlanamayacaklardır.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst