gittigidiyor

Beşiktaş'ın konuğu Atiker Konyaspor

zarali58

Aktif Üye
Katılım
16 Kas 2011
Mesajlar
1,195
Tepkime puanı
4
Puanları
38
Konum
sivas
[h=2]Beşiktaş'ın konuğu Atiker Konyaspor[/h][h=6]İki takım arasında geride kalan 31 lig maçından 17'sini Beşiktaş, 4'ünü Konyaspor kazandı.[/h]
178609.jpg


Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında bugün Atiker Konyaspor'u konuk edecek.

Medipol Başakşehir'in Bursaspor'u 1-0 yenerek maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturmasının ardından gözler Beşiktaş'a çevrildi. Siyah-beyazlı ekip, rakibini yenerek yeniden liderliğe çıkmak istiyor. Atiker Konyaspor ise, Beşiktaş karşısında kazanarak üst sıralardan kopmamayı hedefliyor.
Vodafone Arena'da saat 20.00'de başlayacak karşılaşmayı hakem Özgür Yankaya yönetecek.
İki takım arasında ligin ilk yarısında Konya'da yapılan maç 2-2 tamamlanmıştı.
Hutchinson ve Ömer sakat
Siyah-beyazlı ekipte sakatlığı bulunan, sarı kart ceza sınırındaki Atiba Hutchinson'ın yarınki karşılaşmada forma giymemesi bekleniyor.
Ziraat Türkiye Kupası'ndaki Kayserispor maçının ardından gerçekleştirilen idmanda sakatlanan, sol diz iç kapsülünde gerilme tespit edilen tecrübeli futbolcunun yerine, teknik direktör Şenol Güneş'in Gökhan İnler'e şans vereceği öğrenildi.
Beşiktaş'ta ayrıca Ömer Şişmanoğlu da sakatlığı nedeniyle karşılaşmada görev alamayacak. Afrika Uluslar Kupası'nda ülkesi Kamerun ile yarı finale yükselen Vincent Aboubakar da yarınki maçta yok.
Beşiktaş'ın Atiker Konyaspor karşısına Fabricio, Gökhan Gönül, Marcelo, Tosic, Adriano, Oğuzhan Özyakup, Gökhan İnler, Quaresma, Talisca, Babel ve Cenk Tosun 11'i ile çıkması bekleniyor.
Ersan Adem Gülüm'ün hasreti bitecek
Beşiktaş'ın kiralık olarak yeniden kadrosuna dahil ettiği Ersan Adem Gülüm, Atiker Konyaspor karşısında forma giymesi halinde Vodafone Arena'ya ilk kez çıkmanın heyecanını yaşayacak.
Geçen sezonun devre arasında siyah-beyazlı takımdan Çin'e transfer olan tecrübeli futbolcu, hem formasına yeniden kavuşmayı hem de yeni statta ilk maçına çıkmayı bekleyecek.
2017'deki seriyi sürdürmeye çalışacak
2017 yılında yaptığı 4 resmi karşılaşmada yenilgi almayan siyah-beyazlı takım, bu seriyi de sürdürmeye çalışacak.
Yılın ilk maçında Süper Lig'de Osmanlıspor'u deplasmanda 2-0 mağlup eden Beşiktaş, Aytemiz Alanyaspor'u da 4-1 yendi. Ziraat Türkiye Kupası'nda da Darıca Gençlerbirliği'ne 3-0 üstünlük kuran siyah-beyazlı takım, Kayserispor ile 1-1 berabere kaldı.
32. randevu
Beşiktaş, geride kalan 31 maçtan 17'sini kazandı, 10'unda berabere kaldı, 4'ünü yitirdi.
Lig maçlarında Beşiktaş'ın 61 golüne, Konyaspor 27 golle karşılık verdi.
Sezonun ilk yarısında Konya'da yapılan maç 2-2 bitti.
Beşiktaş son 10 maçta 3 kez kazanabildi
Beşiktaş, genelde açık ara üstünlük kurduğu Konyaspor'u son maçlarda yenmekte zorlanıyor.
Siyah-beyazlılar, rakibiyle yaptığı son 10 lig maçından 3'ünü kazanırken, 5 kez berabere kaldı, 2 kez de mağlup oldu.
Bu arada, iki takım arasındaki 31 lig maçından Konyaspor 11'inde gol atamazken, Beşiktaş ise sadece 4'ünde gol yollarında suskun kaldı.
Beşiktaş'ın evindeki maçlar
Beşiktaş, Konyaspor ile ligde ev sahibi takım sıfatıyla yaptığı 15 maçtan 11'ini kazandı, 2'sinde berabere kaldı, 2 müsabakayı ise kaybetti.
Evinde 35 gol atan siyah-beyazlılar, kalesinde 9 gol gördü.
Bu arada, Beşiktaş'ın cezası nedeniyle 2003-2004 sezonunda İstanbul'da yapılması gereken lig maçı İzmir'de oynanmış ve 1-1 berabere sonuçlanmıştı.
Beşiktaş'tan tarihi fark
Beşiktaş, lig tarihindeki en farklı skorlu galibiyetlerinden birini, 1992-1993 sezonunda İstanbul'daki maçta 7-0'lık sonuçla Konyaspor karşısında aldı.
Konyaspor ise Beşiktaş karşısında ligdeki 4 galibiyetini de tek farklı skorlarla elde etti.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst