gittigidiyor

Beşiktaş'ta şimdi sıra Lanzini'de

papalino

Aktif Üye
Katılım
25 May 2013
Mesajlar
556
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
65
Konum
kocaeli
Beşiktaş'ta şimdi sıra Lanzini'de
Transferde ilk önemli hamleyi Demba Ba’yla yapan Beşiktaş, ikinci bombayı da patlatmak için geri sayıma geçti. Uzun zamandır Arjantin devi River Plate’in genç 10 numarası Manuel Lanzini için temaslarını sürdüren Siyah-Beyazlılar’ın, bu oyuncu konusunda da son dönemece girdiği bildirildi. Şampiyonlar Ligi’nde 2 ön eleme maçına çıkacak olan Siyah-Beyazılılar’da Başkan Fikret Orman’ın, yarın belli olacak ilk rakip öncesinde Lanzini transferini de sonuçlandırmak için kurmaylarıyla yoğun uğraş içinde olduğu bildirildi. Yeni sezonda Avrupa’da bir takımda forma giymek için kulübünden ayrılmak istediğini açıklayan ve Beşiktaş’a yeşil ışık yakan futbolcuyla her konuda anlaşmaya varan Siyah-Beyazlılar’ın, River Plate’le de resmi imzayı atmaya çok yakın olduğu kaydedildi. İlk etapta Lanzini için 8 milyon Euro talep eden Arjantin devini 5.5 milyon Euro’ya ikna eden Kara Kartal’ın, aradaki küçük pürüzleri gidermek için çaba gösterdiği ifade edildi.

Yarın İstanbul’a gelecek!

Bombaları peş peşe patlatarak taraftarıyla arasında esen soğuk rüzgarları geride bırakmayı planlayan Beşiktaş Yönetimi’nin, Lanzini’yi yarın İstanbul’a getirmeyi planladığı ifade edildi. Arjantin’in Yeni Lionel Messi’si olarak lanse edilen futbolcuyla uzun süreli bir anlaşma yapmayı düşünen Siyah-Beyazlılar’ın, resmi imzaların ardından başarılı futbolcuyu İngiltere kampına dahil edeceği ifade edildi.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst