gittigidiyor

Beykoz-Maltepe maçında top toplayıcı golü önledi!

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
Bölgesel Amatör Lig 7.Bölge 1.Grup'ta Beykozspor ve Maltepespor arasında oynanan maçta ilginç bir olay yaşandı...

Müsabakanın 68. dakikası oynanırken orta sahadan iletilen topta Beykoz savunmasını çizgi halinde yakalayan Tunahan kendisini karşılayan Kaleci Muhammed'in yanından topu filelerle buluşturmak istedi. Top kaleciyi geçerken, kale yanında duran top toplayıcı sahaya girip çizgi önünde topu tuttu.

Bu ilginç anın ardından karşılaşma hakemi diğer hakem arkadaşları ile konuştuktan sonra topu Beykoz kalecisinin önüne bırakıp maçın devamı yönünde karar kıldı.

Yaptığı hareketin ardından küçük çocuğu, kale arkasında ısınmakta olan futbolculardan kaleci Seyhun Türe koruma altına alırken, çocuğun heyecanı ve korkulu anları dikkatlerden kaçmadı.

Top toplayıcı alkışlar altında hızla sahadan ayrıldı...

Maçı Maltepespor 1-0 kazandı.

Haber: Talip Ercan yerelfutbol.com
 

Sami Ertaga

Aktif Üye
Katılım
29 Ara 2017
Mesajlar
3,176
Tepkime puanı
493
Puanları
83
Konum
GAZİANTEP
Bana göre gol kararı çıkmalıydı. Top toplayıcı oyuncu değil ki, hakeme çarpsa tamam. O da kasıtlı olmamak şartıyla.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst