gittigidiyor

Blackberry’den sevgililer günü indirimleri geldi

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Blackberry, Sevgililer Günü’ne özel olarak cihazlarını indirimli olarak satışa sundu…
BlackBerry-ocg.jpg

Sevgililer günün yaklaşması ile birlikte özellikle de teknoloji dünyasının önemli isimleri, indirimler ya da ücretsiz içeriklerle cihazlarını sunarak, satış rakamlarını artırmayı planlıyorlar ve bu firmalardan bir tanesi de Kanada kökenli Blackberry olmakta.
blackberry-priv3.jpg
Gelen bilgilere göre Blackberry önemli modellerini sevgililer günü dolayısı ile indirimli olarak teknoloji meraklılarına sunuyor. 24 Şubat tarihine kadar Amerika Birleşik Devletleri ve İngiltere’de Firmanın kendi mağazaları üzerinden firmanın ilk Android akıllı telefon modeli olan Blackberry Priv indirimli olarak $650 ya da £529 olarak satın alınabiliyor.Ayrıca bu fiyatın için de Blackberry Priv için değeri $99 ya da £74’a varan aksesuarlar da yer almakta. Bu aksesuarlar ise koruyucu kılıf ve sync station olarak belirlenmiş.Blackberry Priv akıllı telefon kayar kızaklı mekanizma ile gelen QWERTY klavyesi ile dikkatleri üzerine çekiyor. 5.4″ büyüklüğünde ve 2560×1440 piksel Quad HD kavisli dokunmatik ekran içeren cihaz 3GB sistem belleği içerirken, ayrıca yonga seti de Qualcomm’un altı çekirdekli işlemcili Snapdragon 808 olarak belirlenmiş.32GB dahili veri kapasitesi microSD kart ile artırılabiliyor ve akıllı telefonu arka yüzünde 18MP OiS destekli kamera bulunuyor. Selfie kamerası ise 2MP olarak konumlandırılmış olan Blackberry Priv Google Android 5.1.1 Lollipop mobil işletim sistemine sahip.Diğer taraftan Blackberry, Passport modelini de $399 ya da £349 olarak satışa sunmuş durumda.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst