gittigidiyor

Boyutları ve Grafikleriyle Telefonunuzu Fena Kastıracak 5 Mobil Oyun

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
boyutlari-ve-grafikleriyle-telefonunuzun-kaldirmasi-neredeyse-imkansiz-olan-5-mobil-oyun-705x290.jpg
Devasa boyutları ve kalitesiyle HD konsol oyunlarını aratmayan 5 mobil oyunu derledik.
Tabii ki konsol oyunun yeri başka, mobil oyunun başka. Fakat kalitesiyle neredeyse HD konsol oyunlarını aratmayan o kadar güzel mobil oyunlar var ki…

Grafik kalitesi yüksek olan her oyun (konsol ya da mobil fark etmez), sorunsuz bir şekilde çalışması için sağlam özelliklere sahip cihazlara ihtiyaç duyar. Size sunduğumuz bu oyunlar da minimum 2-3 GB RAM, Adreno 330 ya da Mali T720 grafik işlemcisi ve bu ayarda bir işlemciye sahip olan cihazlarda sağlıklı çalışacaktır. (daha alt özellikler olsa da olur ama tam olarak randıman alabileceğinizi sanmıyorum) Yani demem o ki bu listeyi sağlam telefonlara sahip olan kişiler için hazırladık.

Oyunların boyutları ortalama 500 MB ila 1 GB arasında değişiyor. Ayrıca tümünün ücretsiz olduğunu da belirtelim.

Gods of Rome



Nitro Nation



Unkilled



FIFA 16 Ultimate Team







Real Boxing 2 Creed

 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst