gittigidiyor

Bu Ay Çıkacak Önemli Oyunlar

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Şubat 2016'da çıkacak en önemli PC, PlayStation ve Xbox oyunlarını derledik. Bu ay Far Cry Primal ve Assassin's Creed Chronicles: Russia gibi önemli yapımları oynayacağız.


bu-ay-cikacak-onemli-oyunlar3-1454324015.jpg
Bugün itibarıyla 2016'nın Şubat ayına merhaba dedik. Oyuncular için yeni bir ay, oynayacak yepyeni oyunlar anlamına geliyor. İşte Şubat 2016'da çıkışını yapacak en önemli PC, PlayStation ve Xbox oyunları!
Gravity Rush Remastered (Playstation 4) - 2 Şubat

bu-ay-cikacak-onemli-oyunlar.jpg

PlayStation Vita'nın ilk oyunlarından Gravity Rush, PlayStation 4'e yenilenmiş haliyle geliyor. TGS 2015'te duyurulan oyun açık dünya konsepti ve RPG öğeleriyle dikkat çekiyor.
XCOM 2 (Linux, Mac ve Windows) - 5 Şubat

bu-ay-cikacak-onemli-oyunlar2.jpg

3 aylık ertelemenin ardından sadece PC için oynanabilir durumda olan XCOM: Enemy Unknown'un halefi XCOM 2 bu ay başında oynanabilir olacak.
Assassin's Creed Chronicles: Russia (PlayStation 4, PlayStation Vita, Windows PC ve Xbox One) - 9 Şubat

bu-ay-cikacak-onemli-oyunlar3.jpg

Chronicles'ın en yeni sürümünde 1918 Rusya'sına gideceğiz ve Nikolai Orlov'un hikayesine tanık olacağız. Ayrıca The Assassin's Creed Chronicles Trilogy Pack'in aynı gün sunulacağını, PlayStation Vita sürümünün ise 5 Nisan'da çıkacağını hatırlatalım.
Dying Light: The Following (Playstation 4, Windows PC ve Xbox One) - 9 Şubat

bu-ay-cikacak-onemli-oyunlar4.jpg

Dying Light'ın uzun zamandır beklenen ek paketi The Following, Assassin's Creed ile aynı gün oyuncularla buluşacak. Bu ek paketin fiyatı geçtiğimiz günlerde arttırılmış ve 14.99 dolardan 19.99 dolara çekilmişti.
Unravel (PlayStation 4, Windows PC ve Xbox One) - 9 Şubat

bu-ay-cikacak-onemli-oyunlar5.jpg

E3 2015'in beğeni kazanan oyunlarından Unravel'da 'şeytan kedi' Yarny'nin ilginç hikayesine ortak olacağız.
Street Fighter 5 (PlayStation 4 ve Windows PC) - 16 Şubat

bu-ay-cikacak-onemli-oyunlar6.jpg

Platformlar arası oynanışı destekleyen ve PC ile PlayStation 4'e özel olarak çıkışını yapacak Street Fighter 5'te iki farklı oynanış modu bulunacak. Ancak oyunun çıkışı ile beraber bu modlardan sadece biri aktif olacak, diğeri ise ilerleyen aylarda oyuncularla buluşacak.
Far Cry Primal (PlayStation 4, Windows PC ve Xbox One) - 23 Şubat

bu-ay-cikacak-onemli-oyunlar7.jpg

12.000 yıl öncesine gideceğimiz ve bu sefer motorlu taşıtlar yerine doğal hayatla iç içe olacağımız Far Cry Primal ilk olarak konsollara, 1 Mart itibarıyla ise PC'ye çıkışını yapacak.
Plants vs. Zombies: Garden Warfare 2 (PlayStation 4, Windows PC ve Xbox One) - 23 Şubat

bu-ay-cikacak-onemli-oyunlar8.jpg

Dört kişilik yeni Co-op moduyla birlikte hem çevrimiçi hem de çevrimdışı oynanabilme imkânı sunacak Plants vs. Zombies: Garden Warfare 2 'de yine zombiler ile bitkilerin savaşına tanık olacağız.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst