gittigidiyor

Bu gol onlar için

papalino

Aktif Üye
Katılım
25 May 2013
Mesajlar
556
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
65
Konum
kocaeli
fft104mm3160237.jpg

Beşiktaş’a zaferi getiren golü atan Olcay Şahan’dan mutlusu yok... Girdiği net fırsatları harcadıktan sonra 86. dakikada müthiş bir vuruşla Bursaspor ağlarını havalandıran yıldız futbolcu, Kartal’ı uçuran isim oldu. Kötü başladıkları maçın devre arasında hocaları Bilic’ten gerekli uyarıları aldıklarını belirten Olcay, “İkinci devreye daha iyi çıktık. Zor bir deplasman olduğunu biliyorduk ve takım olarak da elimizden geleni yaptık. Ben iki tane yüzde 100 net pozisyonu kaçırdım. Bu yüzden kafam çok karışıktı ama zoru başardım. Böyle kritik maçta attığımız golle kazandığım için çok mutluyum” diye konuştu. Kartal’ın tecrübeli ismi, attığı gol sonrasıv boş tribünlere koşmasının nedenini de şu sözlerle açıkladı: “Taraftarlarımız her zaman yanımızda. Ancak yıllardır buraya gelemiyorlar. Ruhları buradaydı. Onlar için o golü attım ve bu yüzden boş tribünlere koştum.”
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst