gittigidiyor

Bu kulaklık sadece 135 TL.

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
Teknolojinin gelişmesiyle birlikte hemen herkes kablosuz kulaklıklara geçiş yaptı. Özellikle de son dönemde kablosuz kulaklıkların sayısı önemli oranda arttı. Bunda telefonların yanında kulaklık verilmemesi de büyük önem arz ediyor.

Peki sizin için doğru olan kulaklık hangisi? Zira piyasaya baktığımızda sayısız marka, sayısız model mevcut olduğunu görüyoruz. Önemli olan en düşük fiyata, en iyi performansı sunan kulaklığı bulabilmek.

Eğer rgb aydınlatmalardan hoşlanıyorsanız sizlere muazzam bir önerimiz var. Torima E10 oyuncu kulaklığı.

Tam bir fiyat performans ürünü olan Torima E10, RGB aydınlatması, powerbank özellikli kılıfı ve gürültü engelleme özellikleriyle kullanıcılara aradıkları özellikleri tek bir pakette sunuyor.

torima-vdCW.jpg


Genel olarak böyle bir kulaklık için 500 TL’nin üzerinde bir fiyat ödemeniz normal olabilir. Fakat şu sıralar e-ticaret sitelerinde görülmemiş indirimlerle karşı karşıya kalıyoruz. Belki de bir iki ay sonra telaffuz ettiğimiz bu fiyatların 3 – 4 misli fiyatlarla karşılaşacağız.

O yüzden yeni bir kablosuz kulaklık arıyorsanız, 135 TL’lik fiyatıyla Torima E10’u kaçırmamanızı tavsiye ederiz. Dilerseniz kulaklığın indirimli satın alma sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst