gittigidiyor

Call of Duty: WWII ana menüsü paylaşıldı

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Call of Duty: WWII ana menüsü paylaşıldı

Böylece oyun hakkında birkaç yeni şey de görmüş olduk.


3 Kasım 2017 tarihinde PC, PlayStation 4 ve Xbox One platformları için çıkışını yapacak olan Call of Duty: WWII, bugün ana menüsü ile karşımıza çıktı. Bahsettiğimiz bu ana menü, bir görsel olarak, oyunun yapımcısı tarafından, Twitter üzerinden paylaşıldı. Sizlerin de hemen aşağıdan göz atabileceği bu görsele göre Call of Duty WW2 çoklu oyuncu modu içerisinde klasik çevrim içi maçlar, rekabetçi maçlar, özel maçlar, günlük maçlar, son oynanan maçlar ve zombi modu olacak. Senaryo modu ise görünmüyor. Bu mod muhtemelen daha farklı bir menüde. Ayrıca, oyunun sosyal alanına da bir tık ile gidebildiğimizi görebiliyoruz bu görselden. Eğer PlayStation 4 üzerinden oynuyorsanız, “Options” tuşuna basmanız yeterli olacak.


DF4OOxPUwAEqRyU.jpg

Call of Duty WW2 ile 2. Dünya Savaşı’nın en önemli savaş alanlarında savaşın

Yeni oyun nesli için baştan tasarlanan bu oyunda, popüler Call of Duty serisinin çıkış noktası olan 20. yüzyılın en büyük savaşına ve bu savaşın etkileyici arka planına geri dönün. Zorbalığa yenik düşmesine ramak kalan dünyada özgürlüğü korumak için mücadele eden sıradan bir asker olarak Avrupa’nın engin savaş sahnesinde heyecan verici bir yolculuğa çıkın. Çevrim içi ortamdaarkadaşlarınızla birlik olun ve hikaye odaklı, işbirliğine dayalı bağımsız mücadele modunu oynayın. Göz alıcı ve sinematik görsellerle bezeli Call of Duty: WWII’nin ana modu sizi modern tarihin en önemli çatışmalarını yaşamaya davet ederken, etkileyici çevrim içi çok oyunculu mod en unutulmaz savaş alanlarında yaşanan çarpışmaları anbean yaşamanıza fırsat sunuyor.
Call of Duty: WWII özel betasında muharebeye katılan ilk askerler arasında olarak büyük prestij kazanın. PlayStation 4’te Standart veya Dijital Deluxe sürümü ön siparişi verin ve betaya ilk siz erişim hakkı kazanın. Call of Duty: WWII özel betası 25 Ağustos 2017 tarihinde başlıyor. İlk deneyenlerden olmak için hemen ön sipariş verin.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst